Sport

Komentari 9

James izjednačio gripu, koronu i prehladu: Možete li objasniti?

James izjednačio gripu, koronu i prehladu: Možete li objasniti?

Po mnogima najbolji svjetski košarkaš LeBron James (36) na Instagramu je objavio popularni meme u kojem tri Spidermana pokazuju jedan na drugoga, a on se pita koja je razlika u tri spomenute bolesti

Dok brojevi zaraženih i hospitaliziranih u Sjedinjenim Američkim Državama naglo rastu, košarkaška zvijezda LA Lakersa LeBron James podigao je prašinu objavom na Instagramu.

Naime, ponajbolji košarkaš lige je na svoj profil postavio sliku tri Spiderman lika koji jedni na druge upiru prstima i izjednačavaju se, a nadjenuo im je i imena: COVID-19, gripa i prehlada. Vrlo brzo je objava izmamila brojne komentare koji su mahom bili negativni.

Podsjetimo kako su trenutačno NBA klubovi u velikim problemima oko odigravanja utakmica zbog ogromnog broja pozitivnih slučajeva među igračima. Klubovi tako potpisuje brojne košarkaše, u velikom dijelu one koji su se posljednjih godina umirovili, kako bi popunili kadar i mogli normalno odigravati utakmice jer do prekida lige nije došlo.

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Lakers

Inače, LeBron James je u samom startu bio blagi protivnik obaveznog cijepljenja unutar NBA lige. Takvo što je ipak učinio, ali je odbio biti jedan od onih koji zagovaraju cijepljenje među igračima u ligi.

„Ovo nije pitanje rasizma ili neke slične teme gdje ću uvijek dati svoj sud. Ovo je pitanje cijepljenja i nečega što svatko od nas unosi u svoje tijelo. Svatko za sebe odlučuje i moj posao definitivno nije da potičem druge na to“, rekao je jednom prilikom James.

Najčitaniji članci