Obavijesti

Sport

Komentari 2

Jansrud slavio u Jeongseonu, Natko Zrnčić-Dim bez bodova

Jansrud slavio u Jeongseonu, Natko Zrnčić-Dim bez bodova
1

U odsustvu ozlijeđena sunarodnjaka Aksela Lunda Svindala, Jansrud je potvrdio ulogu favorita. Natko je zaostao 29 stotinki za 30. mjestom, a za Jansrudom 2,25s

VIDEO

Norvežanin Kjetil Jansrud pobjednik je spusta za Svjetski kup u južnokorejskom Jeongseonu, dok je budućoj olimpijskoj stazi jedini hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim bio 33. 

Natko je u Koreji ostao bez bodova, nedostajalo mu je 29 stotinki do 30. mjesta, a imao je zaostatak od 2.25 sekundi za Jansrudom. 

U odsustvu ozlijeđena sunarodnjaka Aksela Lunda Svindala, Jansrud je potvrdio ulogu favorita. Norvežanin je bio najbrži na oba treninga, a u utrci je za 20 stotinki ostavio Talijana Dominika Parisa, dok je trećeplasirani Amerikanac Steven Nyman zaostao 21 stotinku. 

Jansrud je s 13. pobjedom u Svjetskom kupu i trećom ove sezone došao do trećeg mjesta među spustašima. Vodi i dalje Svindal s 71 bodom više od Talijana Petera Fila, koji je danas bio četvrti, dok Jansrud zaostaje 109 bodova. Do kraja sezone su još tri spusta - Chamonix (20.veljače.), Kvitfjell (12.ožujka) i finale u St. Moritzu (16.ožujka).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nedjelju se u Pyeongchangu vozi superveleslalom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića