Sport

Komentari 18

Javio se čovjek kojem je Khabib krenuo tapkati: Ponovimo meč!

Javio se čovjek kojem je Khabib krenuo tapkati: Ponovimo meč!

Khabib je rekao da nije zainteresiran za meč protiv Conora McGregora ili Dustina Poiriera jer je obojicu ugušio. Mene nije. Bio sam blizu da ga uspavam, ali od tog ga je spasilo sklisko rebro, rekao je Dos Anjos

Khabib Nurmagomedov (32) umirovio se prije gotovo dva mjeseca. Trokut-gušenjem sredio je Justina Gaethjea u drugoj rundi pa nakon borbe šokirao sve odlukom o umirovljenju.

Čelnik UFC-a Dana White čini sve da ga nagovori na povratnički meč. Dagestanski je MMA borac karijeru završio s omjerom 29-0, a želja njegova pokojnog oca Abdulmanapa bila je da dođe do "okruglih" 30 pobjeda u profesionalnoj karijeri.

Pogledajte video: Khabib u svom selu

Jasno, svi prozivaju Khabiba, svi žele dio kolača. Jedan od tih je i Rafael dos Anjos (36), prekaljeni brazilski borac.

- Khabib je rekao da nije zainteresiran za meč protiv Conora McGregora ili Dustina Poiriera jer je obojicu ugušio. Mene nije. Bio sam blizu da ga uspavam, ali od tog scenarija spasilo ga je sklisko rebro, bio je znojan - kazao je Dos Anjos pa dodao:

- Pobijedio me pošteno, ali nitko nije bio bliže pobjedi protiv prvaka. Moj plan je da pobijedim njegova "brata" Islama Makačeva, a zatim da krenem po Khabibov vrat ponovno. Bit ću spreman ako se odluči vratiti i za povratnički meč izabere mene.

THE CANADIAN PRESS 2017-12-16

Brazilac je daleko od svog vrhunca. Nekadašnji je prvak UFC-ove lake kategorije, a u karijeri ima 30 pobjeda i 13 poraza. Khabib ga je pobijedio prije šest godina jednoglasnom odlukom sudaca.

Najčitaniji članci