Obavijesti

Sport

Komentari 157

Osječki poker nad Istranima: Lučić ih spašavao debakla u Puli

Osječki poker nad Istranima: Lučić ih spašavao  debakla u Puli
6

I četvrti put ove sezone Osijek je sredio Istru. Mierez je načeo Puljane u 30. minuti, a dovršio ih Erceg u 89. Puljanima je u 60. minuti poništen gol, a Lučić ih je spašavao u prvom poluvremenu

Nogometaši Osijeka u susretu su 27. kola Prve HNL kao gosti svladali istru 1961 s 2-0 (1-0) i tako barem nakratko zasjeli na čelo ljestvice.

Strijelci za Osijek bili su Mierez (30) i Erceg (88).

Susret u Puli protekao je u potpunoj dominaciji Osječana, a domaće je u igri za pozitivan rezultat do same završnice držao isključivo odlično raspoloženi vratar Lučić.

Istra 1961 i Osijek susreli se u 27. kolu Prve HNL

Ipak, ni Lučić nije mogao ništa u 30. minuti kada je Osijek stigao do vodstva, Santini je proslijedio loptu na desni bok do Žapera koji je uputio prizemni centaršut na pet metara gdje je Mierez podmetnuo nogu i proslijedio ju u mrežu.

Konačnih 2-0 postavio je Erceg u 88. minuti, no najzaslužniji za taj pogodak bio je Bočkaj, koji je odlično prošao po lijevom krilu i zatim lijepo ostavio loptu za Ercega koji je preciznim udarcm pogodio suprotni kut nemoćnog Lučića.

Istra 1961 i Osijek susreli se u 27. kolu Prve HNL

Vodeći Osijek sada ima 61 bod, jedan više uz dvije utakmice više od drugog Dinama koji od 17.05 gostuje kod Šibenika, dok je Istra 1961 ostala osma s 24 boda, jednim manje od sedmog Slavena Belupa, a jednim više od devetog Varaždina, dok posljednja Lokomotiva ima četiri boda manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
27. KOLO HNL-A 15:00 , ALDO DROSINA, PULA
Istra 1961
0 : 2
Osijek
Mierez 30', Erceg 89'
Sortiranje događaja
90+3

Kraj utakmice u Puli. Osijek je golovima Miereza u 30. i Ercega u 89. minuti pobijedio 2-0, a da nije bilo Lučića na golu Istre, bilo bi i uvjerljivije.

89'

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Osijek ima 2-0! Erceg je sve riješio u završnici utakmice. Namjestio se na desnu nogu i s 13-14 metara iskosa naciljao suprotni kut. Lučić ništa nije mogao.

80'

Još malo osvježava Bjelica svoju momčad koja je pala u odnosu na prvi dio. Erceg i Jugović dobit će zadnjih 15-ak minuta, izašli su Bohar i Žaper.

73'

Kleinheisler odmah u prilici, i to dvaput. Bočkaj je vratio povratnu loptu Mađaru na 17-18 metara, prvu mu je zaustavio blok, a druga je otišla kraj okvira.

70'

Prvi put danas mijenja i Bjelica. Svoje je odigrao Santini, ušao je Kleinheisler.

Komentari 157