Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Je li ovo Sydney ili Hrvatska? Kockice dominirale Australijom

Neupućeni na plivalištu u Sutherland Leisure Centru ne bi baš iz prve mogli razaznati u kojem se dijelu svijeta točno nalaze. Jer na tribinama su dominirale - kockice

Foto: HVS
7 komentara

Dok će Europom uskoro kalendarski i službeno zavladati zima, makar prema trenutnim temperaturama to čovjek ne bi pomislio, oni nekih 10-ak tisuća kilometara dalje čekaju - ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatski vaterpolisti već su tjedan dana u Australiji, ondje stvaraju bazu za novi veliki rezultat na Europskom prvenstvu u Budimpešti (12. - 26. siječnju). Nakon nekoliko dana treninga s Australcima red je došao i na ono što svaki igrač najviše voli. Utakmice, dakako.

Neupućeni na plivalištu u Sutherland Leisure Centeru u Sydneyju ne bi baš iz prve mogli razaznati u kojem se dijelu svijeta točno nalaze. Jer na tribinama su dominirale - kockice. Zastave, kape, dresovi i ostali crveno-bijeli navijački artikli ispunili su tribine i cijeli prostor uz bazen.  

Tu smo vidjeli i Modrića, pardon, čak dvojicu. Shvaćate i sami, ne pravih naravno, već mališane u obilježjima. To je bila prva utakmica od tri zakazane koju je Hrvatska dobila 10-8, drugu s 12-11. Oni Hrvati Down Under koji nisu uspjeli ući, imat će još jednu priliku...

📸📸📸🔴⚪🔵🤽‍♂️ #HVS #CROwp #Barakude #IznadSvihHrvatska

Objavljuje Hrvatski vaterpolski savezUtorak, 17. prosinca 2019.
Naši partneri pišu
Message