Obavijesti

Sport

Komentari 119

Jeličić: Hajduk je grupa TNT, a Hugo Almeida je kao Jeremija

Jeličić: Hajduk je grupa TNT, a Hugo Almeida je kao Jeremija
1

Ivan Kos nema nikakvog stručnog znanja identiteta ili bilo čega bitnog za Hajduk. Mislim da on uopće ne zna što Hajduk jest. Doveo je stranca za sportskog direktora i stranca za trenera, kaže Jeličić

VIDEO

Nije lako Daliću pripremiti momčad za ovako važne utakmice u samo dva-tri ozbiljnija treninga, ali su uvjeti jednaki svima. Najvažnija je mentalna priprema i prevencija ozljeda igrača. U tih par treninga ne možete previše uigravati akcije ili kretanja, rekao je Joško Jeličić u emisiji Stadion HRT-a.

- Imamo velik broj ozlijeđenih igrača, no srećom imamo širok kadar kvalitetnih igrača i mislim da neće biti problema što se toga tiče. Svi će odigrati na najvišoj razini - dodao je.

Hajduk je protiv Rudeša izgubio 3-2, nakon što su Splićani poveli 2-0, a trener Carrillo dobio je otkaz.

- Ništa se posebno nije dogodilo. Ovo je samo posljedica potpuno promašene sportske politike kluba. Nerealno je i neodgovorno umjetno stvaranje ambicija Kosovim pričama o velikom Hajduku, a Brancovim o pohodu na titulu - rekao je Jeličić i dodao:

- Ivan Kos nema nikakvog stručnog znanja identiteta ili bilo čega bitnog za Hajduk. Mislim da on uopće ne zna što Hajduk jest. Doveo je stranca za sportskog direktora i stranca za trenera te je strancima nakrcao svlačionicu. Vrhunac svega je trener Joan Carrillo, koji bi prije ili poslije utakmice prodavao pamet cijelog svijeta. Evo, nakon utakmice s Rudešom je rekao da nije Rudeš pobijedio nego su oni izgubili. To su izjave na razini legendarnog 'Broja 1'. A kad u svlačionici još vidiš i Grunfa i Jeremiju, pardon, Almeidu, onda Hajduk počne ozbiljno ličiti na grupu TNT iz Alan Forda.

- Slušao sam Branca koji je govorio da u Hrvatskoj nema igrača i trenera za Hajduk. Ima jedan, recimo, Samir Toplak. Pa taj čovjek čuda radi s Interom. Svake godine ostane bez pola momčadi i radi dobar posao s minimalnim resursima. Pogledajte ovog Turčina iz Rudeša. On je brži od štafete Hajduka, to je najbrži igrač u ligi. Budimir? Igrao je balote i kartao u Sinju, a sad se vidi da je ozbiljan igrač. Kad ga usporedim s Almeidom, onda se vidi da u HNL-u itekako ima pojačanja za Hajduk.

Inter je sjajno odigrao utakmicu protiv Osijeka i zasluženo pobijedio 3-1, Jeličić je bio impresioniran brzinom kojom su se domaćini otvarali.

- Interov Komnen Andrić je sjajan igrač kojeg treba pohvaliti jer već duže vrijeme sjajno igra. Inter sjajno izlazi i kontranapade, a Osijek nije znao kako odgovoriti na to te su bili jako loši u vraćanju lopte.

Jeličić je pohvalio i Istru povodom velike pobjede 4-1 na gostovanju protiv Cibalije.

- Sve igrače i trenera u Istri treba pohvaliti jer rade u jako teškim uvjetima. Nadam se da će ovaj prevarant (vlasnik Istre Michael Glover, nap.a.) čim prije maknuti.

Dinamo je u posljednjim trenucima izvukao minimalnu pobjedu na neugodnom gostovanju protiv Slaven Belupa. Za Jeličića prvenstvo je završeno.

- Dinamo sjajno koristi europske utakmice koje ima Rijeka i koje je imao Osijek. Ne igraju najbolji nogomet, ali skupljaju bodove. Već sada im se može čestitati na tituli. No ovakav Dinamo i dalje nema što tražiti u Europi. Vjerojatno najslabiji kadar u posljednjih desetak godina. Trebaju čuvati igrače iz vlastite škole i dovesti koje kvalitetno pojačanje kako bi povećali svoje šanse u Europi - poručio je Joško Jeličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...