Obavijesti

Sport

Komentari 9

Joachime, je li fino? Izbornik 'elfa' okusio sekret 'iz rudnika'

Joachime, je li fino? Izbornik 'elfa' okusio sekret 'iz rudnika'
1

Njemačka nogometna reprezentacija kod kuće je izgubila od Nizozemske 4-2 (0-1), a izbornik Joachim Löw opet je uspio privući pažnju i to ne sa 'trenerskom magijom'. Po tko zna koji put, prste ja stavio na 'krivo mjesto'

Svatko od nas ima svoj način rješavanja stresa ili nelagode, ali nasreću, u većini nas slučaja ne snimaju. Ipak, Joachim Löw (59) na klupi Njemačke kao da zaboravlja da je oko njega sto i jedna kamera koja prati svaki njegov korak. Ili bolje recimo, pokret rukom. Nakon što su mu prije ruke lutale bespućima donjeg rublja pa završavale pod nosom, sad je malo promijenio naviku.

Nizozemci srušili 'elf', Bale je spasio Velšane, odlični Kek...
Nizozemci srušili 'elf', Bale je spasio Velšane, odlični Kek...

Osim promjena u momčadi, od izbornika njemačke nogometne reprezentacije svaki kvalifikacijski ciklus možemo očekivati nešto novo što nema veze s nogometom, ali ipak će malo zgroziti javnost. Ovog je puta svoje prste lagano gurnuo u nos, da bi zatim malo sekreta stavio u usta. Neke se stvari nikad ne mijenjaju, zar ne?

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nije to pomoglo Löwu ni njegovim nogometašima koji su nakon vodstva na poluvremenu (1-0) ipak izgubili od 'oranja' (4-2). Prvi je to poraz Njemačke u ovom kvalifikacijskom ciklusu, a sljedeću utakmicu igraju u gostima kod Sjeverne Irske koja je na prvom mjestu skupine sa četiri pobjede iz četiri utakmice.

Pokretanje videa ...