Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jones je opet u akciji! 'On nije ništa posebno, ja sam prijetnja'

Jones je opet u akciji! 'On nije ništa posebno, ja sam prijetnja'
1

Nokautirao je Rashada Evansa i završio mu karijeru. Isprebijao je Shoguna Ruu pa osvojio 'Performance of the Night' protiv Volkana Oezdemira. Anthony Smith sada napada pojas protiv Jona Jonesa

VIDEO

Stigla je i službena potvrda - Jon Jones ni dva mjeseca nakon pobjede protiv Alexandera Gustafssona ponovno ulazi u kavez. Naslov poluteškaškog prvaka branit će protiv opasnog Anthonyja Smitha na UFC 235 u Las Vegasu, koji se održava 2. ožujka u T-Mobile Areni.

Jones se u UFC vratio na velika zvona pobjedom protiv Alexandera Gustafssona na UFC 232. Onako uz prasak, uz doping skandal, pompu i interes javnosti vratio se na najveću pozornicu slobodne borbe i ponovno osvojio poluteškaški naslov.

I kao da ni nije bio odsutan. Jones je nastavio neporažen niz i vrlo lako savladao švedskog izazivača koji mu je u prvoj međusobnoj borbi zadao puno više problema nego u revanšu. Ovoga puta Gustafsson nije bio na razini i dojam je da je odsustvo više traga ostavilo na njemu nego na Jonesu.

Vladar poluteške kategorije i vjerojatno najkompletniji borac koji je kročio u kavez nakon borbe izjavio je da mu je sve to jako nedostajalo i da je spreman odraditi čak tri borbe u 2019. godini. To je pjesma koju su uši Dane Whitea htjele čuti. I vodstvo UFC-a nije dugo čekalo na idući potez.

'Ja sam prava prijetnja Jonesu'

Dok Jonesa nije bilo, jedan čovjek gradio je ime. Anthony Smith, taj zastrašujući čovjek, kako su ga nazvali Joe Rogan i Jon Anik nakon pobjede protiv Rashada Evansa, nanizao je tri pobjede, odnosno pobijedio u šest od posljednjih sedam borbi.

- Borio bih se s njim sutra. Ma, ako je još u formi i ako se može spustiti do 93 kilograma možemo se boriti i ovaj vikend. Nije me briga. S Jonesom bih se borio bilo gdje i bilo kada. Stvarno mi to nije bitno, spreman sam - rekao je 'Lionheart', koji je u posljednje tri borbe ostvario isto tako tri impresivne pobjede.

Nokautirao je Rashada Evansa i završio mu karijeru. Isprebijao je Shoguna Ruu pa osvojio Performance of the Night protiv Volkana Oezdemira, kojeg je zaustavio RNC-om u trećoj rundi.

- Ja sam jedina prava prijetnja Jonu Jonesu u diviziji. Jedini sam koji ima taj kapacitet u cijeloj kategoriji. Ne postoji nitko drugi koji bi Jonu zadao probleme. Borio se odlično s Gustafssonom, stvarno jest, ali izgledao je ljudski. Nije mi izgledao niti malo posebno i ne znam je li to do mojeg ega, ali ja ga ne gledam kao fenomena i nerješivu enigmu kao većina ljudi - rekao je Smith pa zaključio:

- Vidim puno toga u čemu mogu stvoriti prednost nad Jonesom.

I dok je borba još tek bila u najavi, Jones je dao nagovijestiti tko bi mu mogao biti idući protivnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much to study, this is going to be fun

Objavu dijeli Jon Bones Jones (@jonnybones)

Bit će to sjajna glavna borba još boljeg UFC 235 u Las Vegasu. Odgođena borba Robbieja Lawlera i debitanta Bena Askrena će se također održati na ovoj priredbi, Diego Sanchez će se boriti s Mickeyjem Gallom dok će Holly Holm rukavice ukrstiti s Aspen Ladd.

Iskusni Jeremy Stephens će imati najveći ispit u posljednje vrijeme. Blesavo bi bilo reći u cijeloj karijeri imajući u vidu sve borce s kojima se borio, iako niti to ne bi bilo daleko od istine jer će preko puta njega stati nevjerojatni Zabit Magomedsharipov.

Na cardu su i Ovince Saint Preux te Misha Cirkunov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome