Obavijesti

Sport

Komentari 7

Još nije kraj: Serena preživjela start oproštajnog turnira, a s tribina je bodrili Tyson i Clinton

Još nije kraj: Serena preživjela start oproštajnog turnira, a s tribina je bodrili Tyson i Clinton
15

Legenda svjetskog tenisa u prvom je kolu US Opena pred 25.000 gledatelja u New Yorku izbacila Crnogorku Kovinić, a sad je čeka druga nositeljica Kontaveit

VIDEO

Jedna od najvećih tenisačica u povijesti Serena Williams (40) odigrat će još barem jedan meč u singlu u 27 godina dugoj karijeri. 
Amerikanka je na startu US Opena, na krcatom stadionu Arthur Ashe, pobijedila Crnogorku Danku Kovinić 6-3, 6-3 nakon sat i 40 minuta igre.

Nakon 80. tenisačice svijeta, Sereni slijedi puno ozbiljniji izazov, Estonka Anett Kontaveit, druga nositeljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Serena i Mike Tyson

Pokretanje videa...

00:44

- Jako mi je teško, i dalje volim biti ovdje. Što više igram turnira, to više osjećam da pripadam tu. Teško je otići znajući da možeš pokazati dosta toga. Ali vrijeme mi je da prijeđem na neke druge stvari. Postoji toliko toga što želim raditi - kazala je osvajačica 23. Grand Slama, samo jednog manje od apsolutne rekorderke Margaret Court.

Tennis: US OPEN

Organizatori su joj u New Yorku priredili poseban video s najboljim trenucima karijere, a u publici su bili i bivši američki predsjednik Bill Clinton, boksač Mike Tyson, manekenka Bella Hadid, soul pjevačica Gladys Knight...

U.S. Open U.S. Open

Za posebnu priliku odabrala je i posebnu odjevnu kombinaciju, a 25.000 navijača dočekalo ju je koreografijom s natpisom "Volimo te, Serena".

Tennis: US OPEN Tennis: US OPEN

- Kad sam izašla, doček je bio neodoljiv. Bilo je glasno i mogla sam to osjetiti u prsima. Stvarno dobar osjećaj i nikad ga neću zaboraviti. puno mi je značio - kazala je Williams.

- Nisam ovo očekivala, publika je bila luda i pomogla mi je da izvučem meč. Bila sam nabrijana i pomislila da mogu ovo riješiti - dodala je.

Tennis: US OPEN
Tennis: US OPEN

Kraj za Tsitsipasa i Thiema

Prvi dan US Opena nije "preživio" četvrti nositelj u muškom ždrijebu Grk Stefanos Tsitsipas, njega je svladao kolumbijski kvalifikant Daniel Galan sa 6-0, 6-1, 3-6, 7-5, a od turnira se oprostio i pobjednik iz 2020. Austrijanac Dominic Thiem koji je za nastup na ovogodišnjem turniru dobio pozivnicu organizatora, njega je sa 7-5, 6-1, 5-7, 6-3 nadigrao Španjolac Pablo Carreno.

Galan je dobio prvih 11 gemova protiv Tsitsipasa koji je u drugom setu potražio i liječničku pomoć zbog ozljede desnog ramena. Grk je potom zaigrao dosta bolje, no nije uspio preokrenuti dvoboj te se još jednom vrlo rano oprostio od New Yorka gdje nikada nije prošao dalje od 3. kola.

Prije samo dva tjedna Tsitsipas je stigao do finala "masters 1000" turnira u Cincinnatiju gdje je izgubio od Borne Ćorića te se očekivalo kako na posljednji "grand slam" turnir sezone dolazi u dobroj formi.

Thiem je zbog problema s ozljedom pauzirao gotovo godinu dana, a po povratku na ATP Tour dosada je upisao više poraza no pobjeda pa je trenutačno tek 211. igrač svijeta. Niti na mjestu svog najvećeg uspjeha u karijeri nije imao uspjeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao