Sport

Komentari 1

Još se stignete uključiti: 'Modri' u akciji za malenu Kiaru Goršić

Još se stignete uključiti: 'Modri' u akciji za malenu Kiaru Goršić

Cijela Hrvatska se posljednjih tjedana ujedinila, svi žele pomoći maloj Šibenčanki Kiari Goršić, a u tu se priču preko svoje Zaklade Nema predaje sada uključio i GNK Dinamo...

Službena zaklada GNK Dinamo, Zaklada Nema predaje, uključuje se u akciju kojom se pomaže djevojčici Kiari! Zaklada je pokrenula prikupljanje pomoći za sedmogodišnju djevojčicu Kiaru Goršić iz Šibenika kojoj je dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu i za čije je liječenje neophodno iznimno skupo eksperimentalno liječenje u Americi. Akcija zaklade traje do 31. prosinca 2021. godine.

Brojni dobri ljudi, pojedinci, organizacije već su se uključili u razne akcije, a Dinamo poziva sve navijačice i navijače da se odazovu pozivu zaklade te da svojom donacijom pomognu malenoj Kiari i njezinoj obitelji.

U Maksimiru pozivaju navijače, građane, sportaše te sve one koji žele pomoći da na račun zaklade uplate svoje donacije uz napomenu “Za Kiaru”. Zaklada će ukupni prikupljeni iznos uplaćen na račun zaklade ciljano za djevojčicu Kiaru uplatiti na račun obitelji Goršić. GNK Dinamo također će se uključiti u akciju donacijom novčanih sredstava.

Podaci za uplatu:
ZAKLADA NEMA PREDAJE
MAKSIMIRSKA 128
ZAGREB 10 000

IBAN: HR9824020061100966888 (Erste banka)
Opis plaćanja: ZA KIARU

Moguće su inozemne uplate na isti broj računa.
Swift/BIC: ESBCHR22

Najčitaniji članci