Obavijesti

Sport

Komentari 12

Jose: Spurse je s desetoricom igrača čekala nemoguća misija

Jose: Spurse je s desetoricom igrača čekala nemoguća misija
1

Kao i većina ostalih sudionika prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka u Madridu i Jose Mourinho je ključnim trenutkom utakmice označio isključenje Petera Croucha

VIDEO

Trener Real Madrida Jose Mourinho označio je isključenje Petera Croucha u 15. minuti kao ključan trenutak prvog četvrtfinalnog dvoboja nogometne Lige prvaka koji je njegova momčad na Santiago Bernabeuu dobila s 4-0.

- Igrati 10 protiv 11 u Ligi prvaka uvijek je nemoguća misija. Igrao sam s Chelseajem protiv Barcelone s deset igrača i bilo je nemoguće. Igrao sam s Interom protiv Barcelone s desetoricom - nemoguće. Arsenal je prije nekoliko tjedana igrao s desetoricom protiv Barcelone, bilo je nemoguće. U tim trenucima s igračem više treba zadržati visoki tempo, ne dopustiti protivniku da diše, da ima posjed lopte, a mi smo to u drugom dijelu napravili, u prvom nismo - rekao je Mourinho nakon susreta.

Ipak, usprkos sjajnom rezultatu, Portugalac poziva na oprez uoči uzvrata zbog engleskog mentaliteta.

- Nije još gotovo. Znate da ja dobro poznajem engleski nogomet i engleski mentalitet. Poznajem i White Hart Lane. Nije još gotovo. Kod ostalih kultura možda bih i rekao da je, ali u Engleskoj vjeruju do posljednje minute, sve dok stvarno nije gotovo.

Upitan o potencijalnom ogledu s Barcelonom u polufinalu, Mourinho je rekao:

- Prije svega, mi se moramo ondje plasirati, a onda vidjeti hoće li s druge strane biti Barcelona ili Šahtar. Moramo pričekati još tjedan dana, a ako ćemo igrati protiv Barcelone, ono što trebamo napraviti je dobro trenirati kako igrati s desetoricom jer u Ligi prvaka uvijek kada odem tamo, ista je priča.

Realov strateg zanimljivo se osvrnuo i na težak domaći poraz (2-5) svog bivšeg kluba Intera od Schalkea.

- Ako i izgubimo Ligu prvaka, ostaje nam još borba za "scudetto" i Talijanski kup. Jako sam razočaran, kao i svi Interovi navijači, ali to je nogomet i nikad se ne zna što se može dogoditi. Čini se kao nemoguća misija u Gelsenkirchenu, ali nikad se ne zna. Nije uvijek moguće pobijediti.

Na kraju, zanimljivo je Mourinho reagirao na vijest koja se pojavila u talijanskim medijima, a koja kaže da je talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi pokazao interes za kupnjom Cristiana Ronalda.

- U nogometu je sve moguće. Ako Ronaldo ode, otići ću i ja, ali ne u Milan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja