Obavijesti

Sport

Komentari 118

Jose: Vidimo se opet u LP-u; Kelava: Osjećam se izbušeno

Jose: Vidimo se opet u LP-u; Kelava: Osjećam se izbušeno
6

Trener moćnog Reala zagrlio se nakon utakmice s Krunom Jurčićem i zaželio mu Ligu prvaka i sljedeće godine. Vjeruje da će 'modri' osvojiti naslov i plasirati se u LP

VIDEO

Kako se osjećam? Izbušeno, prve su riječi golmana Dinama Ivana Kelave nakon poraza 6-2 od Reala na Santiago Bernabeuu. Nakon samo osam minuta, koliko je otprilike potrebno da se skuha juha iz vrećice, Dinamo je primio tri gola..

Uh, kako smo se tresli na klupi... Kad su krenuli, pitali smo se kako će to uopće završiti, opisao je stanje na klupi Dinama Ivan Tomečak. U nastavku je ušao u igru, nakon Beqiraja je i zabio.

- Jedva sam ugurao loptu. Pitaj Boga kako... No, s ova dva gola na kraju spasili smo čast - dodao je Tomečak. Kruno Jurčić sve je svalio na igrače.

- Nisam znao da mogu biti toliko impresionirani, da tribine mogu biti toliko ‘teške’ - rekao je Jurčić, a na pitanje o taktici u svom je stilu odgovorio:

- Pričati je li bolja Mourinhova ili moja taktika krivi je put.

Osim što je Dinamo napokon zabio u Ligi prvaka, Jurčiću u sjećanju može ostati i kratak razgovor s Joseom Mourinhom. S Portugalcem se želio slikati još u Zagrebu, tada nije uspio... A sada je s njim malo i popričao.

- Zaželio mi je da se iduće godine vidimo u Ligi prvaka - kazao je Jurčić nakon srdačnog susreta.

Trener Reala kaže kako je ozbiljno shvatio ovu utakmicu, iako je na teren poslao drugu momčad.

- Da je bilo teško, Cristiano Ronaldo ušao bi u igru. Na klupi mi je već nakon drugog gola rekao: ‘Šefe, vidim da ovu utakmicu neću morati igrati.’ I nije morao. Slomili smo Dinamo odmah na početku - rekao je Mourinho.

Dinamo nije uspio zabiti u dvije utakmice na Maksimiru ni Ajaxu u Amsterdamu, ali zato je prve golove zabio jednoj od najboljim momčadi svijeta na velebnom Santiago Bernabeuu.

- Draže mi je pobijediti 4-0 nego 6-2, ali navijači više vole ovakve utakmice. Uostalom, ne vidim problem u tome što smo primili dva gola od Dinama.

‘Bahati’ Mourinho prema Dinamu je pokazao veliko poštovanje.

- Dinamo će opet biti prvak, a onda će za njih sljedeće godine u Ligi prvaka sve biti drugačije. Imat će iskustva i bit će im lakše - vjeruje u ‘modre’ Mourinho.

Za prvi gol Dinama u Ligi prvaka pobrinuo se Fatos Beqiraj, no bio je smrtno ozbiljan.

- Kako da se smijem kad smo primili šest golova?! Sretan sam zbog gola, ali ne mogu se baš smijati... - rekao je Fatos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1