Obavijesti

Sport

Komentari 13

Joshua gleda Fury vs. Wilder, ali po novu tuču ide u Ameriku!

Joshua gleda Fury vs. Wilder, ali po novu tuču ide u Ameriku!
4

Promotor Eddie Hearn priznaje da su Fury i Wilder svojim sjajnim mečom u Los Angelesu sebi napravili vrhunsku promociju te za veliku lovu Joshui organizira borbu sa Jarrellom Millerom u Madison Square Gardenu

VIDEO

Borbu sa Tysonom Furyjem i(li) Deontayom Wilderom trebalo bi predugo čekati, sa Dillianom Whyteom se nije postigao dogovor i - svjetski prvak Anthony Joshua ide u New York potući se sa Jarrellom Millerom!

To je javno objavio promotor Eddie Hearn i bez uobičajene patetike priznao kako je glavni razlog - lova.

'Idemo u Madison Square Garden'

- Ako želimo ojačati Joshuin imidž u Americi, a želimo, onda je sada pravo vrijeme da nakon niza velikih borbi u Britaniji nešto organiziramo i u Americi. Naravno, Anthony bi najradije opet boksao na Wembleyu, ali ako gledamo zaradu onda nema apsolutno nikakve dvojbe... Joshua ide u New York - objasnio je Hearn.

Anthony Joshua v Kevin Johnson

Suparnik: Jarrell Miller, 30-godišnji fajter iz Brooklyna kojem je nadimak 'Velika beba' (Big Baby) te koji je počeo kao kick-boxer, a u 24 boksačka meča ima jednu neodlučenu borbu i 23 pobjede od kojih 20 nokautom. Mjesto: Madison Square Garden, New York (Miller je lokalni dečko, MSG će biti pun i uzavreo). Vrijeme: početak  lipnja ove godine. Zarada: 25 milijuna funti s kojima bi Joshua stavio dosad najveću lovu u džep sa samo jednu borbu u karijeri.

Wilder i Fury za petama

- Prije nego što su se tukli u Los Angelesu Wilder i Fury u Americi nisu imali Joshuin renome, ali moramo biti realni i priznati da su svojom borbom vjerojatno čak i nadrasli Joshuu u američkoj javnosti. Anthony Joshua i dalje je Broj 1. WBA, IBF i WBO pojasevi i dalje su njegovi, ali kako su Wilder i Fury dogovorili meč u Londonu u travnju... Neću sjediti i čekati da vidimo tko će biti u bolji u tom revanšu - govorio je Hearn.

Pictures of the Year: Sport

- Nije stvar samo jedne borbe sa pobjednikom tog meča, Joshua razmišlja o svom kompletnom boksačkom naslijeđu. No realnost govori da se Fury i Wilder tuku u travnju, da sa Whyteom nismo dogovorili uvjete i da je je vrijeme za novu borbu Anthonya Joshue! Ovaj put: u Americi - zaključio je Eddie Hearn.

Engleze je ta objava razočarala, ali lova diktira uvjete, a Amerika je neusporedivo najbolje tržište na planeti. Pobjednik revanša Fury-Wilder trebao bi imati dovoljno pameti da na brzinu ne dogovori i treću borbu nego: sačeka Joshuu. Jer ako šampion u Madison Square Gardenu pobijedi Jarrella 'Big Baby' Millera, navijači će htjeti samo jedan meč Wilder/Fury protiv Joshue! Pa onda nek' ga organiziraju gdje god ih volja, samo da vidimo i taj fajt.

Dillian Whyte v Dereck Chisora

Anthony Joshua (29) osvajač je zlata s Olimpijskih igara u Londonu, a profesionalna boksačka karijera mu je besprijekorna: 22 meča, 22 pobjede od kojih 21 nokautom. U toj seriji trijumfa su i batine kojima 29. travnja 2017. na Wembleyu u penziju poslao Vladimira Klička nokautom u 11. rundi nakon što ga je pošteno tukao gotovo od prve sekunde meča koji je ESPN nazvao 'najvećim boksačkim spektaklom otkad je Lennox Lewis nokautirao Mike Tysona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara