Obavijesti

Sport

Komentari 7

Joshua Kličku: Dođi u moj kut, dat ću ti sve što god poželiš...

Joshua Kličku: Dođi u moj kut, dat ću ti sve što god poželiš...
4

Anthony Joshua i Vladimir Kličko susreli su se na Wembleyu po prvi put nakon povijesnog meča 2017. godine radeći dokumentarac za BBC i, čini se, dogovorili suradnju kojom bi mogli godinama vladati svijetom boksa

VIDEO

Tvoje znanje je kao enciklopedija i bit će jako, jako vrijedno onome na koga ga preneseš, a ja se nadam da ću to biti ja. Nema bolje osobe koja bi mi mogla prenijeti svoju mudrost od tebe, rekao je Anthony Joshua na prvom susretu sa čovjekom čiju je vladavinu prekinuo prije godinu dana, Vladimirom Kličkom.

Legendarni ukrajinski boksač i sjajni Britanac snimili su na Wembleyu dokumentarac za BBC godinu nakon njihova veličanstvena meča i čini se dogovorili zastrašujuću suradnju kojom bi mogli godinama vladati svijetom boksa.

Rolf Vennenbernd/DPA/PIXSELL

- Kličko govori 50 jezika, ima diplomu iz svake znanosti na sveučilištu, a njegov um je kategoriju iznad većine ljudi - rekao je Joshua Kličku te pred kamerama poručio:

- Zaposlen si, zaposlen si, dat ću ti sve što poželiš, imaš posao!

Vladimir je cijelo desetljeće vladao svjetskim boksom, a sad je po prvi put priznao kako je spreman s nekim podijeliti svoje iskustvo i znanje.

- I ranije sam rekao Joshui da je poseban, a kad pogledate na njegove mečeve, vidjet ćete i da sam bio u pravu. Anthony, vjerujem da imaš sposobnosti vladati boksom jako dugo. No, moraš brinuti o svom zdravlju, održavati tijelo, a jedna stvar koju uvijek moraš znati je da ne podcjenjuješ svog protivnika. Bit ću jako sretan ako ti pomognem da dođeš na višu razinu i do većih uspjeha. Što više ti blistaš, više ću i ja blistati - rekao je Kličko.

Anthony Joshua celebrates with trainer Robert McCracken, promoter Eddie Hearn and his corner after winning the fight

Susret dvojice protivnika, prijatelja, a sada i suradnika izazvao je veliko zanimanje u svijetu boksa.

- Ovo je prvi put od meča da smo se susreli i moram reći da mi je čast što smo tu zajedno. Za ples je potrebno dvoje, a Vladimir je bio savršen plesni partner tu večer kad sam dokazao da imam srca i mogućnosti natjecati se na vrhunskom nivou. Nikad nisam bio bliže porazu, bio je to klasični teškaški meč - kaže Joshua kojeg čeka sudar s Wilderom kako bi ujedinio sve najvažnije pojaseve.

- Obojica su bili u mojem kampu, s obojicom sam odradio puno rundi. Potpuno su različiti boksači, no snaga i atleticizam su na Joshuinoj strani, kao i to što je olimpijski pobjednik sa sjajnom amaterskom podlogom. Jedva čekam meč - priča Kličko, a meču se očito veseli i Anthony:

- Wilder je prvak kao i ja. U 40 mečeva boksao je protiv pristojnih protivnika. Sad mu treba još samo taj jedan veliki meč, a treba i meni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu