Obavijesti

Sport

Komentari 10

Joshua ne odustaje: U zadnji čas pokušava dogovoriti borbu

Joshua ne odustaje: U zadnji čas pokušava dogovoriti borbu
1

Kubanac Ortiz na ponudi se zahvalio jer smatra da se u tako kratkom roku ne može adekvatno spremiti za zahuktalog prvaka Joshuu. Pokušao je Hearn nagovoriti i Poljaka Kownackog, ali...

VIDEO

Anthony Joshua trebao se boriti s Jarrellom Millerom, ali je ovaj pao na doping testu i oduzeta mu je boksačka licenca u saveznoj državi New York. Dakako, propala je ugovorena borba ova dva boksača koja je bila zakazana za 1.7. ove godine.

Ozbiljnost situacije shvatio je i promotor Eddie Hearn koji još nije odustao od spektakla i užurbano traži Joshui novog protivnika. Prva meta bio je, očekivano, Luis Ortiz (40), iskusni borac koji je u karijeri ostvario 31 pobjedu i ima samo jedan poraz, od Deontaya Wildera.

Kubanac Ortiz na ponudi se zahvalio jer smatra da se u tako kratkom roku ne može adekvatno spremiti za zahuktalog prvaka Joshuu. Pokušao je Hearn nagovoriti i Poljaka Adama Kownackog (30), ali se ovaj samo zahvalio na ponudi.

Ipak, ima jedan čovjek koji s Joshuom žarko želi stati u ring. Dillian Whyte (31) izgubio je od Joshue prije četiri godine i od tada traži priliku za revanš, ali Eddie Hearn nije toliko sklon toj opciji. Smatra da Britanac Whyte nije dovoljno veliko ime na američkom tržištu, a samim time ni dovoljan magnet za publiku.

Hearnu se za borbu javio i Manuel Charr (34) koji je spreman uskočiti.

- Želim svijetu pokazati tko je pravi WBA teškaški prvak svijeta. Imam iskustva i želim Joshui očitati boksačku lekciju. Imam toliko borbi iza sebe i veliko sirijsko srce - kazao je Nijemac sirijskog porijekla Manuel Charr.

- Ne bojim se nikoga, ma, borio bi se i s dinosaurima da moram - rekao je Charr za SunSport.

Ipak, borbi se još uvijek nada Jarrell Miller koji je zatražio B uzorak.

- U potpunosti sam shrvan nakon što sam čuo vijest da mi je ukinuta boksačka licenca u državi New York i vrlo žestoko ću se boriti protiv ovakve odluke. Nikada nisam svjesno uzimao nikakvu zabranjenu supstancu, a kada sam sinoć saznao za to, ostao sam potpuno šokiran, rekao je shrvani Miller nakon što mu je oduzeta boksačka licenca - rekao je Miller.

No, Miller je izgleda zaboravio kako je već prije uzimao zabranjene supstance, a dvaput slučajno pasti na doping testu bilo bi tragikomično. Pao je na doping testu 2014. godine u Gloryju i tada je dobio devet mjeseci suspenzije. 

- Moj tim i ja se zalažemo za integritet, za poštenje i ispravnost. Zajedno ćemo se boriti protiv ovakve odluke sa svime čime raspolažemo. Ovo je bio dobrovoljan test, koji se odradio samo tjedan dana nakon što su stigli rezultati posljednjeg testa koji je bio potpuno čist. Odbijam se predati i dopustiti da moj san bude otet kada u dubini duše znam da nisam ništa krivo učinio. 15 godina teškog rata… ja sam ratnik! Ne trebaju mi zabranjene supstance. Zapamtite, ne vjerujte u sve što čujete i vidite. Činjenice će na koncu prevladati. Nemam ništa za skrivati i to ću dokazati - završio je 'Big baby'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu