Obavijesti

Sport

Komentari 41

Joško: Trebamo stisnuti muški i poginuti za grb! Petko: Penal je bio nesretan, ravnopravni smo

Joško: Trebamo stisnuti muški i poginuti za grb! Petko: Penal je bio nesretan, ravnopravni smo

Trebamo ubaciti u brzinu više ako želimo izvući nešto u uzvratu, rekao je branič Dinama Joško Gvardiol nakon poraza Dinama od Villarreala u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige

VIDEO

Bruno Petković (26) nije bio u punoj formi za utakmicu Dinama i Villarreala, ušao je tek u posljednjih pola sata, ali nije mogao pomoći da se poništi vodstvo Španjolaca koji u uzvrat idući četvrtak idu s prednošću 1-0.

- Izuzev zadnjih 10-15 minuta utakmica je bila prilično ravnopravna. Izgubili smo utakmicu za taj nesretni penal. Ali ostaje nam 90 minuta u Španjolskoj, sve je otvoreno - rekao je napadač Dinama za Arena Sport.

Pokretanje videa...

Trening Dinama uoči Villarreala 05:20

Španjolci su dominirali u posjedu lopte (61 posto), pucali i više puta na gol (14-11).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dosta momčadi imali su veći posjed od nas, ali nisu to realizirali - rekao je Petković pa na pitanje o stanju svoje ozljede ramena samo kratko poručio:

- Ide nabolje.

Joško Gvardiol (19) igrao je, pak, od prve minute pa izašao u 72. zbog manje ozljede.

- Znali smo da nas čeka jako teška utakmica. Iako nisam sudjelovao u utakmici protiv Tottenhama, ali znali smo da su jako dobra momčad. Trebamo ubaciti u brzinu više ako želimo izvući nešto u uzvratu - rekao je mladi dinamovac pa dodao:

- Nije se lako braniti. Dobro drže loptu, dobri su tehničari. Moraš trčati s lijeve na desnu stranu i priključiti se napadu, fizički je teško. Moramo se potruditi biti bolji.

"Modri" u uzvrat 15. travnja idu s mišlju pobjede jer samo tako mogu proći dalje.

- Svakako osjećamo da možemo izvući nešto u uzvratu, ne samo ja, nego i cijela momčad. Trebamo stisnuti muški, poginuti za ovaj grb. Ovdje smo se branili cijelu utakmicu - rekao je Gvardiol i za kraj komentirao svoju ozljedu:

- Osjećam se dobro, malo me steže kvadriceps. Odradit ću s fizioterapeutima što treba i biti spreman za iduću utakmicu.

Kristijan Jakić (23) također je optimist.

- Mislim da je 1-0 za njih realno. Iako smo mi u prvom poluvremenu imali izraženije prilike za gol, nismo u završnici bili onakvi kakvi smo inače. Oni su nas kaznili, jedna nesmotrena situacija u 16 metara okrenula je tijek utakmice. Ali 1-0 nije nedostižno. Nadoknadili smo protiv jače momčadi veći zaostatak, tako da idemo u četvrtak u Španjolsku dati sve od sebe, pobijediti i proći dalje - rekao je.

Sve je izgledalo sjajno do nesretnog penala?

- Igrali smo svoju igru i ona nam je donijela prilike, bile su jako dobre, samo smo u završnici bili malo nesigurni. Ali mislim da će to sve doći na svoje u četvrtak i da ćemo iskoristiti prilike koje budemo imali - dodao je Jakić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio