Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jovićević: Zirkzee je čudo od igrača, a za nas će igrati Godoy

Jovićević: Zirkzee je čudo od igrača, a za nas će igrati Godoy
4

Još su nam svježe rane od prošlogodišnjeg poraza u finalu Premier League International kupa. OK, to nisu bile iste momčadi, Bavarci su bili puno stariji, a još ćemo ih proučiti, kaže Jovićević

VIDEO

Dinamo će u osmini finala juniorske Lige prvaka gostovati kod minhenskog Bayerna! Mlade nade Igora Jovićevića nemaju nimalo lak zadatak, Bayern je jedan od favorita ovog natjecanja, Bavarci u omladinski pogon ulažu velik novac. Osmina finala se igra na jednu utakmicu, a ona će se odigrati 3. ili 4. ožujka.

Pokretanje videa...

03:24

- Jedina želja? Samo da igramo kod kuće - rekao nam je prije samog ždrijeba Igor Jovićević, ali mu se želja nije ostvarila. Već u prvom paru 'kuglice' su njegovu momčad odveli u München.

- Dobili smo velikog, baš velikog suparnika. U svakom slučaju motiva nam neće nedostajati, igrat ćemo u tom sportskom kompleksu Campus koji sam posjetio prošle godine, tu će zaista biti užitak igrati. Sigurno ćemo se u sljedeća tri tjedna još posvetiti proučavanju Bayerna, a još su nam svježe rane od prošlogodišnjeg poraza u finalu Premier League International kupa. OK, to nisu bile iste momčadi, Bavarci su bili puno stariji, ali nema veze - kaže trener Dinama Igor Jovićević, pa dodaje:

- Mi smo se sada očistili od svih kartona, samo da nas do te utakmice zaobiđu ozljede. Kod Bayerna odskače taj Nizozemac Joshua Zirkzee, igrao je protiv nas u tom finalu, baš je prava klasa. Odlično se snalazi u međuprostorima, jako je opasan, a već je zabio dva gola za seniorsku momčad Bayerna. Mi smo optimisti, vjerujemo u svoju momčad, s veseljem čekamo tu utakmicu. A pravo nastupa za tu utakmicu imat će i Matias Godoy.

Dinamo i Bayern već su se jednom sastali u juniorskoj Ligi prvaka, bilo je to u grupnoj fazi sezone 2015/16., a svaka je momčad upisala po jednu pobjedu. Zagrepčani su u Münchenu golovima Božića i Brekala slavili 2-1 (igrali Šemper, Kalaica, Soldo, Brekalo, Šunjić, Olmo, Moro, Knežević...), dok su Bavarci bili uspješniji u uzvratu i pobijedili 1-0.

Dinamo je prošle godine poražen u finalu Premier League International kupa od Bayerna 2-0, no iz te momčad Bavaraca ove sezone u Ligi mladih sudjeluje tek - Joshua Zirkzee. Igor Jovićević pak i dalje u kadru juniorske momčadi ima Gvardiola, Šutala, Marina, Franjića, Šipoša, Hrvoja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome