Obavijesti

Sport

Komentari 3

Jubilarni FFC 30 predvodit će Satoshi i hrvatski supertalenti

Jubilarni FFC 30 predvodit će Satoshi i hrvatski supertalenti
1

Najveća zvijezda FFC-a do sada bio je Van Roosmalen, no nakon potpisa Satoshija Ishiija nema sumnje da je FFC dolaskom Japanca podigao svoje standarde. Prijenos je na Gol. hr od 20 sati i na NovojTV od 23 sata

VIDEO

Konačno je došao i taj dan, dan kada najpopularnija MMA organizacija ovih prostora FFC Orsata Zovka održava svoju jubilarnu 30. priredbu u austrijskom Linzu gdje će biti dva programa - MMA i kickboxing. FFC je kao najjača regionalna organizacija kroz svoj roster profiltrirala vrhunske borce, održala je niz spektakularnih mečeva, ali nikad nije imala borca u rangu japanske zvijezde Satoshija Ishiija.

Olimpijski pobjednik u džudu već godinu dana trenira kod Mirka Filipovića na Borčecu i to nije ni približno isti borac kojeg je Cro Cop dva puta pobjeđivao. Puno je napredovao, pogotovo na taktičkom planu jer mu je Mirko ukazao na greške i pokazao mu kako može bolje iskoristiti svoje prednosti, a to je preseliti borbu u parter.

- Definitivno najveća zvijezda. Vrhunski borac, olimpijski pobjednik u džudu i prava zvijezda u Japanu. Jedan beskompromisni borac, evo kod mene trenira već godinu dana i posložio sam mu taktiku na jedan drugačiji način. On nije stand up borac, ali zato ima neobranjiva džudaška bacanja - rekao je Mirko u razgovoru za NovuTV.

Najveća zvijezda FFC-a do sada bio je Robin Van Roosmalen, zvijezda GLORY-ja, koja je raskinula ugovor s hrvatskom promocijom i karijeru nastavila u najjačoj kickboxing organizaciji svijeta. Sada je tu Satoshi, a nema sumnje kako bi potpis ovakvog borca mogao privući i neka druga imena u FFC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako god, protivnik će mu večeras biti Bjoern Schmiedeberg, teškaški prvak njemačkog Superior FC-a. Sjajan match up.

U Linzu debitiraju naši supertalenti

A kad to kažemo, onda ne 'mlatimo praznu slamu'. Večeras će u Linzu nastupati niz sjajnih hrvatskih boraca pred kojima je svijetla budućnost ako se nastave razvijati ovim tempom. Najveća zvijezda među njima definitivno je bivši UFC borac Filip Pejić. Popularni Nitro pojas perolake kategorije brani protiv opasnog Brazilca Fabiana Silve u doglavnoj borbi večeri.

U ring će i sjajni boksač Stipe Brčić (4-0). Bit će ovo njegov debi u FFC-u, a iako se trebao boriti protiv Magameda Batirova, pred njega će stati Davor Matić, koji je borbu prihvatio samo dan uoči održavanja. Batirov se nije pojavio ni na vaganju. Ima zdravstvenih problema.

Svoj debi večeras imat će i sjajni Luka Ćurković, član MMA kluba Ban. Mladi Ćurković nastupa pod pokroviteljstvom najboljeg hrvatskog MMA trenera Bernarda Bana, a njegov protivnik bit će Selim Topuz. Publika u Linzu imat će prilike vidjeti i srpskog talenta Duška Todorovića, koji se bori s Alexanderom Poppeckom.

U kickboxing dijelu najviše se ističu "albanski ratnik" Shkordan Veseli, koji se nakon dužeg izbivanja ponovno vraća u FFC ring. Bori se s Dimitrisom Chiotisom.

U doglavnoj borbi kickboxing dijela nastupat će najbolji slovenski borac Samo Petje. Odmjerit će snage s Eduardom Chelarijem.

Ovaj event bit će poslastica i za ljubitelje boksa pošto Hrvoje Sep boksa s Levanijem Lukhutashvilijem.

KICKBOXING:

Shkodran Veseli (76,9 kg) vs. Dimitrios Chiotis (77,5 kg), -77kg
Samo Petje (72,1 kg) vs. Eduard Chelariu (73,2), catchweight -72kg
Rene Wimmer (84,7) vs. Budimir Bajbić (85 kg), -85kg
Meletis Kakoubavas (70,8 kg) vs. Giorgi Bazanov (72,3), catchweight -72kg
Teo Mikelić (70 kg) vs. Thomas Leitner (70,3), – 70kg
Markus Ehrenhofer (76,4 kg) vs. Benjamin Masudi (80,7 kg), – 77kg

BOXING:
Hrvoje Sep (80 kg) vs. Levani Lukhutashvili (79,6 kg), -80kg

MMA:

Luka Ćurković (79,4kg) vs. Selim Topuz (78,8 kg), catchweight -80kg
Magamed Batirov (nije se pojavio na službenom vaganju) vs. Stjepan Brčić (61,7 kg), -61kg
Alexander Poppeck (85,1 kg) vs. Duško Todorović (85,5
kg), catchweight -86kg
Ivan Vitasović (104,5 kg) vs. Masoud Ranjbar (113 kg), HW
Filip Pejić (66,2 kg) vs. Fabiano Silva (65,9 kg), – 66kg – title bout
Satoshi Ishii (105,2 kg) vs. Bjoern Schmiedeberg (117,5 kg), HW

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u