Obavijesti

Sport

Komentari 44

Juniori Hajduka u Splitu utrpali Gabali 'tricu' na otvaranju LP

Juniori Hajduka u Splitu utrpali Gabali 'tricu' na otvaranju LP
4

Juniorski prvak Hrvatske pobjedom je, kao i Dinamo, otvorio natjecanje. U Splitu je golovima Vrcića, Ćalušića i Nazora 'stradala' azerbajdžanska Gabala

Juniori Hajduka slavili su na Poljudu 3-0 protiv azerbajdžanske Gabale u 1. kolu juniorske Lige prvaka, odnosno službenije - Uefa Lige mladih. 'Bili tići' od prvog su trenutka krenuli žestoko u utakmici i opravdali status velikog favorita.

Gol Gabale otključao je Vrcić u 23. minuti preciznim udarcem s bijele točke, dok su u drugom dijelu sjajne akcije završili Ćalušić (50') i Nazor (83').

Uzvratna utakmica igra se 4. listopada u Azerbajdžanu, a pobjednik će u idućoj fazi igrati protiv boljega iz ogleda kazahstanske Astane i albanske Apolonije.

Poslušnici koji klimaju glavom nemaju hrabrost reći Jakobušiću da vodi klub u krivom smjeru...
Poslušnici koji klimaju glavom nemaju hrabrost reći Jakobušiću da vodi klub u krivom smjeru...
Upoznajte 15 zlatnih barakuda: Hajdukovac koji je konkurencija Livaji, rođeni Bečanin, Rus...
Upoznajte 15 zlatnih barakuda: Hajdukovac koji je konkurencija Livaji, rođeni Bečanin, Rus...

Ti dvoboji na rasporedu su 26. listopada i 2. studenog, a pobjednik će izboriti play-off Uefine Lige mladih protiv drugoplasiranih iz faze po skupinama, u kojoj se nalazi i Dinamo. Mladi "modri" u srijedu od 14.30 gostuju kod Milana nakon pobjede nad Chelseajem prošli tjedan U Zagrebu (4-2).

POGLEDAJTE VIDEO: ADEMI POSLAO PORUKU MILANU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Juniorska Liga prvaka 17.00 , Poljud
Hajduk
Vrcić 23' (P) Ćalušić 50' Nazor 83'
3 : 0
Gabala
Sortiranje događaja

Kraaaaaaaj. Hajduk je zasluženo slavio golovima Vrcića, Ćalušića i Nazora za slavlje nad Gabalom.

83'

Čini se da je priči došao kraj. Hajduk ima 3-0. Sada se u strijelce upisao Krešimir Nazor koji je ispratio akciju i glavom matirao golmana Gabale.

81'

Azerbajdžanci su sada pokušali iznenaditi Hajduk dalekometnim udarcem iz slobodnjaka, no lopta je otišla daleko iznad gola. Duić će zamijeniti strijelca i asistenta Vrcića.

66'

Kako su sada Azerbajdžanci pokušali 'ukrasti' pet, šest metara na prekidu, no sudac je sve primjetio i vratio. Sada su se hajdukovci malo povukli i čekaju priliku iz polukontre.

50'

Hajduk je osigurao mirniji nastavak utakmice, Ćalušić je zabio za 2-0! Odlično su hajdukovci kombinirali, a sjajnu akciju okrunio je Marin Ćalušić koji je i sam sudjelovao u začetku iste.

Komentari 44