Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jurčić: Idemo popraviti dojam, nisu bolji od nas!

Jurčić: Idemo popraviti dojam, nisu bolji od nas!
1

Trener Dinama Kruno Jurčić preuzeo je svu krivicu za neugodnih 0-3 u četvrtak, no rekao kako Hajduk ni po čemu nije bolji od Dinama

VIDEO

U Kruni Jurčiću dobio sam malog Zdravka Mamića, rekao je Zdravko Mamić nakon osvajanja Kupa. No Dinamov trener ne bi se smio previše opustiti. Izvršni dopredsjednik na uzvratnoj utakmici Kupa na Poljudu spustio se u svlačionicu, što za njega nije rijetkost. A nije nikakva sigurnost ni ako te Zdravko Mamić hvali. Upravo su te dvije stvari, spuštanje u svlačionicu i divljenje, zadnjih godina bili znak da nešto ne štima. No Jurčić je ipak izvukao Dinamo iz pomalo bezizlazne situacije i osvojio dvostruku krunu.
- Pokvarili smo malo umjetnički dojam i sada ga želimo popraviti - najavio je današnji derbi na Poljudu Jurčić.
Trener “modrih” dojam je pokvario na kraju. Nakon poraza od Zagreba u prošlom kolu u Maksimiru, na službenoj inauguraciji prvaka zamalo je ostao i bez Kupa. Hajduk je na Poljudu stigao Dinamovu prednost i pobijedio 3-0.
- Naš glavni problem je što je za nas prvenstvo završilo poslije utakmice protiv Slaven Belupa i Kup već nakon prve utakmice. Za većinu mojih dečki to je bilo vatreno krštenje, to je naš osnovni problem - smatra Jurčić.
Od četiri dosadašnje utakmice ove sezone, Splićani su pobijedili tri puta. “Modri” imaju tek jednu pobjedu, onu Jurčićevu u prvoj utakmici finala Kupa. Dinamov trener ima problem u sastavljanju momčadi, kao i Miše. Neće moći igrati Robert Kovač, Tomić i Ibanez, a upitni su Bišćan, Sammir i Barbarić.
Krunoslav Jurčić nije želio ulaziti u podrobnije analize ove sezone.
- Drugačije su one koje imam sa svojim dečkima i ove s novinarima. Vama mogu samo reći da sam ja isključivi krivac - rekao je Jurčić i dodao:
- Imamo velik potencijal, ali imamo i 8-9 mladih igrača kojima je ovo prvi veliki uspjeh. Možemo puno napraviti u Europi, ali moramo svi napredovati. Mladost donosi energiju, ali i oscilacije.
Hajduk prošlih dana neprestano ističe da je bolji od Dinama, ali Jurčić misli da time ne može motivirati svoje igrače.
- Dinamo je bolja momčad - dodaje.

CHAGO U REPREZENTACIJI KAMERUNA
Iako se ove sezone baš i nije naigrao, Mathias Chago dobio je poziv za reprezentaciju Kameruna. Na pripremama se mora pojaviti 1. lipnja u Belgiji, a tjedan dana kasnije Chago će konkurirati za utakmicu protiv Maroka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...