Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jurčić je pronašao lijek za Mandžinu neefikasnost...

Jurčić je pronašao lijek za Mandžinu neefikasnost...
1

U tri dana Dinamov napadač Mario Mandžukić zabio je golova kao u pola godine. Kruno Jurčić je puno pričao s njim da mu vrati samopouzdanje

VIDEO

Do susreta sa Šibenikom, prošli vikend, Mario Mandžukić tri mjeseca nije zabio gol. Onda je na klupu sjeo Krunoslav Jurčić, a Mandžo je zabio Šibeniku i tri Zagrebu.
- Mandžo mora trčati racionalnije - odmah je nakon dolaska podvukao Jurčić. Dinamov napadač trošio se daleko od gola, a stručnjaci su tvrdili da mora biti ekonomičniji. Jer, kako kažu, ni auto ne troši jednako pri brzini od 120 i 200 kilometara na sat. A Mandžo 'cajger’ nije spuštao ispod dvjesto. Sustav 4-4-2 puno mu više odgovara, a razgovor s Jurčićem probudio ga je iz zimskog sna.
- Proradio sam, što je jako bitno za napadača. Glavno da je krenulo - kaže Mandžukić.
Dinamov napadač koji kvalitetom strši u Hrvatskoj obožava Zlatana Ibrahimovića.
- Mandžo ima lukavštinu velikog Snješka Cerina. Ali sve više podsjeća na Interova napadača Ibrahimovića. Odlično barata loptom, sjajno čita igru. Mislim da bi još od Fernanda Torresa trebao preuzeti okomitost kojom Španjolac ide na gol - opisao je Mandžukića njegov savjetnik Ivan Cvjetković.
Mario Mandžukić napravio je veliki iskorak. Posložio je glavu, počeo živjeti za nogomet, a veliki utjecaj imao je i razgovor s novim trenerom Krunom Jurčićem.
- Šefe, kako s Mandžukićem? - upitao je bivši trener Dinama Marijan Vlak Ćiru Blaževića.
- Sine, treba ga stisnuti za gušu. Onda će biti pravi. Samo za gušu i ne puštati. To je jedini recept za Mandžu - odgovorio je Ćiro.

MORA POPRAVITI IGRU GLAVOM
Mandžukić bi morao, s obzirom na visinu, bolje igrati glavom. Također, u prekidu bi trebao puno više izlaziti na prvu stativu, a manje se postavljati kao malonogometaš.

HSV GRIZE, GLEDA GA I WERDER
Mandžo ima ugovor s Dinamom do 2013. Od svih Dinamovih igrača ima najviše ponuda. Najviše je zagrizao njemački HSV, a dugo ga prate Werderovi skauti.

JURČIĆ MU VRATIO VJERU
Puno sam s njim razgovarao i radio kako bi mu vratio vjeru da može zabijati golove. Drago mi je da se vratio u golegetersku formu, kaže novi trener Kruno Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve