Obavijesti

Sport

Komentari 107

Jurčić opet o ispitima i učenju: Daleko smo mi još od diplome

Jurčić opet o ispitima i učenju: Daleko smo mi još od diplome
1

Moramo još učiti, velika je čast igrati Ligu prvaka. Ovo nam je ispit, a moramo ih još puno proći da bismo diplomirali, kaže Kruno Jurčić nakon 6-2 poraza na Bernabeu

VIDEO

Pitali su me uoči utakmice hoćemo li biti impresionirani. No nisam mogao pretpostaviti da ćemo biti tako impresionirani. Nisam očekivao da su zidovi ovog stadiona ovako "debeli", rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić nakon pravog potopa koji je Dinamo doživio na Santiago Bernabeuu. U 5. kolu Lige prvaka Real je nabijao gol razliku i slavio 6-2.

Real je vrlo brzo zabio tri komada Dinamu koji je nalikovao na grogiranog boksača. Kruno je nakon svakog poraza u Ligi prvaka ponavljao kako je čast igrati ovo natjecanje te da su njegovi igrači ovdje kako bi učili. Ovaj je ispit bio vrlo bolan.

- Nakon 9 minuta gubili smo 3-0. Jedina dobra stvar je drugo poluvrijeme. No Real je tu ubacio u nižu brzinu. Moramo još učiti, velika je čast igrati Ligu prvaka. Ovo nam je ispit, a moramo ih još puno proći da bismo diplomirali - rekao je Kruno i otkrio kako je htio zaustaviti Realovce.

- Namjeravali smo ih agresivno napasti, ali bili su prebrzi za nas. Bila je to izvanredna prezentacija Reala koji je kategoriju iznad svih klubova u skupini. 

Na poluvremenu je ostavio Alispahića u svlačionici.

- Mogao sam mijenjati četiri, pet igrača, odlučio sam se na Alispahića, bio je previše impresioniran.

- Ne bih podcjenjivao ova dva gola Realu. Moramo naći zadovoljštinu u tim trenucima. Zabili smo Realu. Protiv Lyona će biti teško. Pokušat ćemo dovesti formu u red i završiti Ligu prvaka na lijep način - završio je Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju