Obavijesti

Sport

Komentari 31

Jurčić oštro po Dinamu: Vrijeme je da se upale svi alarmi u klubu

Jurčić oštro po Dinamu: Vrijeme je da se upale svi alarmi u klubu

Dok je opleo po Dinamu, ishvalio je Mislava Karoglana koji je preporodio Hajduk. 'Komplimenti, jako pragmatično za ovaj period. Učvrstio je obranu i standardizirao ekipu'

VIDEO

Dinamo je iskoristio kikseve Hajduka i Rijeke, zasjeo je na drugo mjesto HNL-a i smanjio zaostatak za vodećom momčadi HNL-a. Modri su slavili 1-0 protiv Rudeša i ta tri boda su jedino što će pamtiti iz susreta na Maksimiru.

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo-Rudeš 01:37

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dinamo opet nije briljirao ni protiv posljednje momčadi lige. Štoviše, Rudeš je vrlo lako mogao i povesti da je bilo više sreće u prvom poluvremenu. Bez obzira na tri boda, puno je razloga za zabrinutost. Bivši trener Dinama i stručni komentator HRT-a Krunoslav Jurčić je bio kritičan prema svom bivšem klubu.

'Igračima Dinama je uništeno samopouzdanje'

Dinamo - Real Madrid

- Moramo nekad biti realni, prva poluvremena protiv Astane i Rudeša su znak za paljenje svih alarma u Dinamu, takva dva loša poluvremena Dinamo nije odigrao jako dugo. Ako se brzo ne reagira, teško da će doći do napretka. Ono što se događa u Dinamu su beskonačne promjene igrača, pozicija i sustava, a što je rezultiralo uništavanjem samopouzdanja kod igrača. A kad se ono uništi, onda dođemo do činjenice da nijedan igrač Dinama nije u formi. To se vidjelo protiv Rudeša, a drugo poluvrijeme neću komentirati - rekao je Jurčić pa nastavio:

- To je bio "horuk" nogomet, idete visoko s pet špica i nabacujete lopte. Kad tako počnete igrati nogomet, a to su igrale sve tri naše najbolje ekipe, onda vas prosječna ekipa kazni s tri kontre i dva gola. Neću to komentirati. Pohvalio bih Rudeš, i kolegu Mladinu, koji je dao jasne instrukcije u tri dana, stvorili su šanse i mogli su voditi prvo poluvrijeme.

Dinamo i Rudeš sastali se u 18. kolu SuperSport HNL-a

Dok je opleo po Dinamu, ishvalio je Mislava Karoglana koji je preporodio Hajduk. Bez obzira na remi protiv Lokomotive, jasna je ideja kako želi da njegova momčad igra. 

- Komplimenti, jako pragmatično za ovaj period. Učvrstio je obranu i standardizirao ekipu. Sad dolazi teži dio posla, mora raditi na igri, automatizmima koji će voditi do lakih pobjede bez kojih se teško osvaja prvenstvo, rekao je Jurčić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...
PROTESTIRA?

Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...

Da se nešto čudno događa u Hajduku, potvrdila je poruka Torcide na utakmici s Istrom, a nakon utakmice je Leon Dajaku s društvenih mreža obrisao sve fotografije u dresu splitskog kluba