Obavijesti

Sport

Komentari 25

Jurčić: Sammir je pretrčao više od Waynea Rooneyja!

Jurčić: Sammir je pretrčao više od Waynea Rooneyja!
1

Dinamova trenera Krunu Jurčića zasmetale su ''sramotne'' analize trke pojedinih igrača na polufinalnoj Kup utakmici Dinama i Hajduka...

VIDEO

U posljednje četiri utakmice Dinamo je zabio samo dva gola, igra je slabija iz kola u kolo, no Dinamov trener Krunoslav Jurčić u tome ne vidi nikakav problem.
- Da, zabili smo samo dva gola, a niste se sjetili da smo utakmicu prije tog niza zabili pet?! Zašto vas ne zanima što u te četiri utakmice nismo primili nijedan gol? I ja bih htio Messija pa da prođe petoricu i zabije, ali ga nemam. A jednu od onih prilika protiv Hajduka Eduardo bi sigurno zabio  - naljutio se Jurčić na pitanje u Dinamovoj neefikasnosti.
Njegova momčad sutra na Maksimiru igra protiv Intera.
- To su najopasnije utakmice za pripremu. Puno smo već bodova na takvim ''malim'' utakmicama izgubili, a opet ćemo igrati protiv bunkera - rekao je Jurčić, koji neće moći računati na Etta (kartoni), a upitan je i nastup Ivice Vrdoljaka, koji trenira pod blokadom.
- Prisiljeni smo na neke izmjene, ali moramo malo i osvježiti momčad. Primorac će igrati od početka, a u konkurenciji su Calello, Vrsaljko, Tomečak i Antolić. - rekao je Jurčić.
Dinamvova trenera posebno su zasmetale kritike na trku pojedinih igrača u kup utakmici protiv Hajduka.
- To je sramotno - viknuo je Jurčić te nastavio:
- Utakmica s Hajdukom snimana je drugim sustavom, koji je  rigorozniji. Na taj način obrađivana je i utakmica  finala Lige prvaka Barcelone i Manchester Uniteda. Prema tim podacima, Rooney je  pretrčao 9,5 kilometara, a naš Sammir je protiv Hajduka odradio 11 kilometara. To su činjenice - rekao je Jurčić.
Sustav ''Stats'' korišten je i za grupnu analizu Premiershipa prošle sezone. Dinamo je u prosjeku engleske lige.
- Vezni igrači u Premier ligi su prošle sezone u prosjeku pretrčali 11,4 kilometara po utakmici. Pogledamo li Badeljovih 11,6 kilometara i Sammirovih 11, gospodo, koliko god vi bili negativni nastrojeni, to su sjajni rezultati - poentirao je Dinamov trener, no onda se i sam pomirio s realnošću:
- Ipak, bitnija je kvaliteta trčanja, a ne kvantiteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao