Obavijesti

Sport

Komentari 18

Jure Košir o rezultatima Ivice: Operacije su stigle na naplatu

Jure Košir o rezultatima Ivice: Operacije su stigle na naplatu
1

Ivica Kostelić nikad nije “haklao” vrata na dvije utrke zaredom. Ovo mu je najlošija sezona u posljednjih deset godina. Jure Košir smatra da su ozljede krive za to...

VIDEO

Što je s Ivicom ove sezone? Kombinacija svega i svačega. Zbog nekoliko loših utrka možda je izgubio samopouzdanje, komentirao je Jure Košir vrlo lošu sezonu Ivice Kostelića.

Na vrhuncu forme znao je inkasirati 999 bodova samo u siječnju, a ove sezone Ivica ih ukupno ima samo 124.

- Ozljede su utjecale na njegovu formu. Koljeno, leđa, nije to slučajno. Mislim da su sve silne operacije došle na naplatu - rekao je Jure Košir, bivši slovenski skijaš, i dodao:

- No Ivica može iznenaditi. Svašta se može promijeniti. Ove godine bio je četvrti u slalomu u Leviju, možda će eksplodirati na Olimpijskim igrama, koje su mu i cilj ove godine.

Zoran Pršo, Ivičin fizioterapeut, vjeruje da je “problem” u novim, mladim skijašima...

- Ivici mora biti jasno da godine prolaze, da je stariji te da dolaze mladi lavovi koji će ga pregaziti - rekao je Pršo i potom dodao:

- Treba također imati na umu da je Ivica možda jedan od onih skijaša koji se zadovoljavaju time što skijaju i da on jednostavno uživa u ovome što radi.

Direktor hrvatskih skijaških reprezentacija za lošu je sezonu okrivio nešto sasvim drugo.

- Kostelić je na kraju prošle sezone otišao na operaciju, a potom su uslijedile pripreme za tešku sezonu. Mislim da je problem u tome što nije imao adekvatnu pauzu - rekao je Vedran Pavlek.

I Ivičin bivši trener vjeruje kako je došlo vrijeme da se malo uspori ritam.

- Kostelić je strašan borac, pobjeđuje i kad je ozlijeđen, ali trebao bi uvelike smanjiti broj utrka - zaključio je Vincencij Jovan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi