Obavijesti

Sport

Komentari 13

Jurić: Na Poljudu će i Rijeka igrati obrambenim gardom...

Jurić: Na Poljudu će i Rijeka igrati obrambenim gardom...
1

Stanko Jurić veliki je dobitak za vezni red Hajduka, u koji donosi dozu agresije i žustrine, što je i te kako potrebno Oreščaninovoj momčadi u utakmicama poput one koja ih očekuje u subotu protiv Rijeke...

VIDEO

Pobjedom u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive koja je izravan konkurenta za Europu, Hajduk se vratio na četvrtu poziciju. No sada im slijedi uvijek nezgodni 'jadranski derbi' protiv Rijeke koja je praktično riješila pitanje plasmana u Europu visokom pobjedom od 7-0 nad Interom. 

- Tri boda protiv Lokomotive su nam jako važni, obzirom da smo ih osvojili protiv izravnog konkurenta dvostruko su vrjedniji. Sada im bježimo tri boda, a bolji smo i u izravnom ogledu – kaže Stanko Jurić, koji je opet odigrao solidnu partiju u veznom redu, s puno trke i agresije. 

- Uvijek može i mora bolje, trener mi je kazao da je zadovoljan, ali na koncu je najvažnije da smo pobijedili, i sada se okrećemo Rijeci. 

Rijeka na Poljud stiže osokoljena visokom pobjedom od 7-0 protiv Intera, ali i rasterećena zbog visoke bodovne prednosti koja joj garantira siguran put u Europu. 

- Sva tri ogleda s Rijekom ove sezone bila su tvrda, borbena, prošla su u nekom odmjeravanju snaga i završila remijem, vjerojatno zbog toga što su bodovi bili važni i jednima i drugima pa nismo u utakmice ulazili opušteno. Mi moramo biti ponizni i koncentrirani, znamo što se od nas očekuje, kako trener, tako i navijači... Vidjet ćemo kako će se Rijeka postaviti, svaka momčad ima neki svoj gard na Poljudu, većinom je to obrambeni gard. Zadnji derbi odigrali smo bez publike, što je za nas posebno teško..., ali smo bili bolji cijelu utakmicu. Šteta da tu premoć nismo okrunili pobjedom, no nadamo se da ćemo to popraviti u subotu – vjeruje Jurić, koji je karijeru započeo u školi nogometa Adriatic. 

- Vrijeme koje sam proveo u Adriaticu bilo je vrlo važno razdoblje u mom razvoju, kako tehničkom, tako i taktičkom. Iako sam tada igrao desnoga beka, naučio sam puno i zahvalan sam svim trenerima koji su radili sa mnom. Oni su mi usadili tu vjeru u sebe i svoje sposobnosti i da nikad ne odustanem. Eto, u Adriaticu sam bio desni bek, a sada sam vezni igrač – otkrio nam je Jurić, a na pitanje može li pokrpati poziciju na desnom boku sad kad nema Juranovića spremno dodao: 

- Sve za Hajduk, mogu odigrati na bilo kojoj poziciji....

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome