Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Jurića žele Fiorentina i West Ham, Verona ga želi zadržati

Jurić je temeljan u našem projektu i nadamo se kako ćemo ga zadržati i nastaviti posao s kojim smo krenuli još dugo vremena. Naš odnos je iskren od prvog dana i to je naša snaga, rekao je direktor Verone

SERIE A SOCCER MATCH: SS LAZIO VS HELLAS VERONA, ROME, ITALY - 05-02-2020
Foto: Marco Iacobucci/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
0 komentara

Direktor Hellas Verone Tony D'Amico priznaje kako hrvatski trener njegove momčadi Ivan Jurić privlači puno pažnje u proteklo vrijeme.

Verona se nalazi na osmom mjestu zahvaljujući hrvatskom strategu s devet pobjeda i po osam remija i poraza, a D'Amico potvrđuje kako je lako moguće da Jurić promijeni klub:

- Trenutačno se puno ljudi zanima za njega, a rezultati govore zašto je to tako - rekao je D'Amico za talijanski Sky Sports pa nadodao:

Football Serie A Lazio v Verona.Olympic stadium, Rome (Italy) February 05th 2020 | Autor: Fotografo01/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Fotografo01/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

- Jurić je temeljan u našem projektu i nadamo se kako ćemo ga zadržati i nastaviti posao s kojim smo krenuli još dugo vremena. Naš odnos je iskren od prvog dana i to je naša snaga.

Za Hrvata se zasad zanimaju Fiorentina, Parma i West Ham.

- Siguran sam da će on imati puno prilika u budućnosti, no vjerujemo da možemo skupa razvijati Veronu i razviti našu infrastrukturu kako bismo učvrstili svoj status u Serie A. Bit ćemo iskreni i nadalje, pa ako ima šanse za nastavak suradnje, tako će i biti - zaključio je D'Amico.

Naši partneri pišu
Message