Obavijesti

Sport

Komentari 34

Inter ipak nije uspio: Juventus 'antinogometom' izborio finale

Inter ipak nije uspio: Juventus 'antinogometom' izborio finale

Marcelo Brozović i Ivan Perišić nisu se plasirali u finale Talijanskog kupa. Juventus je obranio prednost iz prve utakmice (2-1) i plasirao se u finale gdje čeka boljeg iz ogleda Atalante i Napolija

Nogometaši Juventusa prvi su finalisti ovosezonskog izdanja Talijanskog kupa, oni su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom stadionu odigrali 0-0 protiv milanskog Intera te tako obranili 2-1 prednost stvorenu u prvom susretu prije tjedan dana u Milanu.

Dvije greške koštale Inter: CR7 iskoristio je poklone za pobjedu
Dvije greške koštale Inter: CR7 iskoristio je poklone za pobjedu

Možete njihov način igre nazvati kakvim želite, ali radi. Juve je 'antinogometom' došao do finala. Inter je bio puno bolja i opasnija momčad  te je dominirao tijekom čitave utakmice, ali svoju igru nisu uspjeli okruniti golom, odnosno golovima, jer bila su im potrebna barem dva gola večeras, a nisu zabili nijedan. Tako da se može reći da "nisu bili ni blizu", iako su stalno bili pred golom Gigija Buffona.

Juve je svoje šanse 'vrebao' iz kontri, a sve su završavale pogađate na kome - Cristianu Ronaldu. No, najbolji strijelac u povijesti nogometa danas nije namjestio 'nišanske sprave' i njegovi su pokušaji bili ili neprecizni ili mu je Handanovič obranio.

Coppa Italia - Semi Final Second Leg - Juventus v Inter Milan

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret, dok je Ivan Perišić ušao u igru za Inter u 58. minuti.

Prekid suše u Firenci: Perišić zabio za Inter nakon tri mjeseca
Prekid suše u Firenci: Perišić zabio za Inter nakon tri mjeseca

Juventus će u finalu, koji je predviđen za 19. svibnja u Milanu, igrati protiv boljeg iz ogleda Atalante i branitelja naslova Napolija. Prvi susret tih sastava prije šest dana u Napulju okončan je bez golova, a uzvrat je u srijedu u Bergamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Uzvratna utakmica polufinala talijanskog Kupa 20.45 , Allianz stadion, Torino
Juventus
0 : 0
Inter
Sortiranje događaja
90+'

KRAAAAAJJ. Inter nije uspio nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice i finale Talijanskog kupa ide Juventus, a tamo čeka boljeg iz dvoboja Atalanta-Napoli.

87'

Uhhh kakva prilika za Inter. Lukaku je ostavio loptu Sensiju, ali lopta je fijuknula malo od desne stative.

81'

Opsada pred golom Juventusa. Zadnjih deset minuta nade za momčad naših Brozovića i Perišića.

76'

Inter se potpuno ispuhao. Njihovi pokušaji više nisu opasni, Juve se brani sve lakše i prvi put danas možemo reći da je Juventus bliže golu, iako to fizički nije.

70'

Sve je više prostora pred golom Intera. Kakav je sad slalom u stilu Ivice Kostelića odvozio Ronaldo i još jednom uspio pucati na gol, ali Handanovič još jednom čita njegov pokušaj.

Komentari 34