Obavijesti

Sport

Komentari 28

Juventus ne posustaje: Genoa je 'nova' žrtva 'bianconera'

Juventus ne posustaje: Genoa je 'nova' žrtva 'bianconera'
11

Juventus je i u 3. kolu Serie A stigao do nova tri boda i suvereno drži vrh tablice talijanskog prvenstva. Slavili su u gostima kod Genoe 3-1. Briljirao je Mirko Vučinić

VIDEO

Treće kolo, treća pobjeda, maksimalan učinak i sve po starom. Juventus je u 3. kolu s 3-1 pobjedio Genou gostujući na njihovom stadionu Luigi Ferraris.

'Bianconeri' dominiraju i u novoj sezoni, a sa tri gola u svojom mreži ovog je vikenda tome posvjedočila i Genoa.

Iako su domaćini poveli u 18. minuti golom Cira Immobilea, čiju drugu polovicu ugovora, osim Genoe drži upravo Juventus momčad iz Torina odgovorila je domaćinima u nastavku.

Prednost su domaćini uspjeli očuvati sve do 60 minute igre. U nastavak je momčad Massima Carrere ušla furiozno, utaborila se na polovici igrališta Genoe i vrebala gol. Šanse su prštale sa svih strana. Prvo Juventusu nije dosuđen kazneni udarac zbog igranja rukom braniča Genoe, potom je Giovinco pogodio stativu i ostao korak prekratak na odbijancu. Pokušala je odgovoriti momčad Di Cania, pogodila prečku s Boriellom, ali onda je u 61. minuti stiglo izjednačenje koje je tako odlučno tražio Juventus. Giaccherini je, na ubačaj Vučinića tukao iz daljine i silovitim udarcem svladao Freya.

Nakon toga na terenu je igrala samo momčad iz Torina. Najveću pomutnju u obrani Genoe stvorio je ulazak Asamoaha. Upravo je on izborio najstrožu kaznu za Juventus nakon što ga je Sampirisi u 78. minuti pokosio u kaznenom prostoru.

Vučinić je bio precizan s bijele točke i Juventus je došao do zasluženog vodstva. Pobjedu je golom pet minuta prije kraja susreta samo potvrdio sam Asamoah. I druga asistencija koja je dovela do gola za 3-1, kao i kod prvog pogotka 'bianconera' bila je djelo Mirka Vučinića.

Juventus ima maksimalan učinak, dok ostale velike momčadi Serie A Milan, Inter i Roma gube korak.

Priljubljeni 'bianconerima' na vrhu tablice još su Napoli i Lazio s tri pobjede i svih devet bodova na kontu.

Nova pobjeda u nizu ozbiljno je upozorenje Juveovim protivnicima u Ligi prvaka, aktualnim prvacima iz Chelsea koji u srijedu 19. rujna ugošćuju 'Staru Damu' na svom Stanford Bridgeu.

Istim tempom stupaju i Napoli i Lazio

Napoli je s istim rezultatom, 3-1, svladao Parmu golovima Cavanija, Pandeva i Insignea. Slavio je i Lazio protiv Chieva, također rezultatom 3-1. Junak utakmice je bio Brazilac Hernanes s dva pogotka i jednom asistencijom, za Miroslava Klosea.

Roma 'skiksala'

'Giallorossi' vodili su čak 2-0 protiv Bologne i uspjeli prosuti bodove. U samo minutu Roma je uspjela primiti dva gola, a potom i treći u samoj 90. minuti i tako izgubiti na svom Olimpicu od gostiju.

Serie A, 3. kolo:

Genoa - Juventus 1-3 (Immobile 18 / Giaccherini 61, Vučinić 78-11m, Asamoah 84)

Roma - Bologna 2-3 (Florenzi 7, Lamela 16 / Gilardino 72, 90, Diamanti 73)

Napoli - Parma 3-1 (Cavani 3-11m, Pandev 39, Insigne 77 / Parolo 44)

Fiorentina - Catania 2-0 (Jovetić 43, Toni 65)

Siena - Udinese 2-2 (Calaio 70, Eduardo 77-11m / Basta 3, Di Natale 6)

Pescara - Sampdoria 2-3 (Celik 75, Caprari 90 / Lopez 31, 76, Estigarribia 60)

Chievo - Lazio 1-3 (Pellisier 82-11m / Hernanes 5, 74, Klose 38)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1