Trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon poraza od Villarreala i ispadanja iz Lige prvaka | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 97

Juventusovi igrači nakon poraza od Villarreala: Ispričavamo se navijačima, nema objašnjenja

Juventusovi igrači nakon poraza od Villarreala: Ispričavamo se navijačima, nema objašnjenja

Ovo je nogomet i Liga prvaka, ali svojim igračima ne mogu zamjeriti baš ništa, kazao je trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon što su treći put zaredom ispali iz osmine finala LP

VIDEO

Villarreal je u uzvratnom susretu osmine finale u Torinu iznenadio Juventus pobijedivši ga s 3-0 nakon što je prvi susret završio remijem (1-1). 

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Juventus je treću sezonu zaredom ispao u osmini finala Lige prvaka, a golove za 'žutu podmornicu' zabili su Gerard Moreno, Pau Torres i Danjuma. Trener Massimiliano Allegri branio je svoju momčad nakon teškog poraza rekavši da su se Španjolci samo branili.

- 75 minuta bili smo bolja ekipa i u prvom poluvremenu imali smo puno prilika. U drugom je Villarreal igrao onako kako to uvijek radi, stavio je sve igrače iza lopte i samo se branio. Ovo je nogomet i Liga prvaka, ali svojim igračima ne mogu zamjeriti baš ništa - izjavio je Allegri. 

Champions League - Juventus v Villarreal

Juventusov bek Danilo smatra da nisu uspjeli zadržati koncentraciju do same završnice susreta.

- Ovo je Liga prvaka, tu su momčadi na vrlo visokoj razini i nikakve greške se ne praštaju. Moramo učiti iz ovog jer, da biste se natjecali na najvišoj razini, morate biti koncentrirani do kraja. Mi nismo bili i kažnjeni smo - rekao je Danilo pa dodao:

- Napravili smo neke pogreške, a u ovom natjecanju detalji čine razliku. Teško je razumjeti što nam se dogodilo, možemo se samo ispričati našim navijačima i pokušati naučiti nešto iz ove lekcije.

Champions League - Juventus v Villarreal

Juventus je lani izbacio Porto, a godinu dana prije Lyon. 'Stara dama' bila je bliža pobjedi u uzvratnoj utakmici te su imali nekoliko odličnih prilika, ali tri torpeda 'žute podmornice' odvela su ih u četvrtfinale Lige prvaka. 

- Nema objašnjenja za ovo, jednostavno je nogomet ponekad takav. Odigrali smo dobro poluvrijeme, ali nismo iskoristili prilike i to je utjecalo na nas. Villarreal se dobro branio i dočekao prilike - kazao je Cuadrado pa zaključio:

- Nokaut-faza je uvijek teška. Vjerujem da ćemo sljedeće sezone dalje dogurati u ovom natjecanju. Okrećemo se prvenstvu i kupu, sezona nije gotova.

Villarreal v Juventus - UEFA Champions League - Round of 16 - 1st Leg - Estadio de la Ceramica
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 97

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner