Obavijesti

Sport

Komentari 46

Juveu bod u Firenci, prvaci ne znaju za poraz već 44 susreta

Juveu bod u Firenci, prvaci  ne znaju za poraz već 44 susreta
6

Juventus je u 5. kolu Serie A odigrao 0-0 kod Fiorentine. Juve je zadnji put izgubio od Parme u svibnju 2011. Od tada su nanizali 44 utakmice bez poraza u prvenstvu

VIDEO

Posljednji klub koji je dobio Juventus bila je Parma. U svibnju 2011. bilo je 2-1 za Parmu. Od tada je Juve nanizao nevjerojatni niz od 44 utakmice bez poraza u prvenstvu. U 5. kolu odigrali su tu 44. utakmicu bez poraza kod Fiorentine.

U Firenzi su se nadali reprizi otprije 14 godina. Jer tada je posljednji put Fiorentina slavila protiv Juventusa na svom terenu. Te 1998. godine bilo je 1-0 za "ljubičaste". 

No gostovanje kod Fiorentine Juventusu je jedno od najdražih u Seriji A. Od 16 odigranih utakmica u Firenzi Fiorentina je dobila samo dvije, osam puta je susret završio bez pobjednika, a Juve je slavio šest puta.

No večeras protiv razigrane i vrlo dobre Fiorentine nije išlo. Fiorentina je većinom utakmice djelovala vrlo dobro i nekoliko puta su opasno zaprijetili Buffonu. Juventus je djelovao pomalo rezervirano. Posebice se to vidjelo na Pirlu kojeg je trener izvadio u 67. minuti utakmice.

Domaćini su u dva navrata tražili najstrožu kaznu, no sudac je mirno pokazao da se igra nastavi dalje. Ljajić je u prvom dijelu bio najbliži golu, a Pasqual je u 80. minuti pucao glavom samo nekoliko centimetara kraj stative Buffona. Fiorentina je imala bolje šanse, ali na kraju je utakmica završila remijem. 

Serie A, 5. kolo:

Fiorentina - Juventus 0-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju