Obavijesti

Sport

Komentari 47

Kad Petev 'mete': 'Žrtava' je sve više, Bugar je sve rastjerao

Kad Petev 'mete': 'Žrtava' je sve više, Bugar je sve rastjerao
1

IVAJLOVE 'ŽRTVE' Petev se rješava svih koji mu se ne sviđaju, a takvih ima. Gradi svoj Dinamo, problem je samo što nema rezultat. Jozak nije mogao s Petevom, a klub je stao na stranu Bugara

VIDEO

Sve je otjerao, osim sebe. Ili, još bolje, potjerao je čak i - trofeje. Tako bi mogao glasiti radni naslov ili predložak za knjigu o Petevovim danima u Zagrebu.

Dolaskom Peteva prva je odletjela kondicijska trenerica Tamara Despot. Zatim je Marko Marić najprije prebačen u školu nogometa, pa onda ekspresno vraćen u prvu momčad. Potom je, početkom studenog, klub napustio i Željko Sopić, a na pripremama se Bugarin zahvalio i Junioru Fernandesu. Nije tako prošlo ni mjesec dana stolovanja u Maksimiru, a već su odletjeli ponajbolji igrač, pomoćnik i kondicijska trenerica.

Nervoza je bila sve veća, nisu u Dinamu navikli biti lovci, nego lovina. A kako je kod nervoze dovoljna i najmanja sitnica da vas razbjesni, tako se Petev posvađao s Antom Ćorićem, dečkom koji živi za Dinamo. Stavio ga je Bugarin tako na treningu na stopera, kao da je riječ o Goci Sedloskom, a ne jednom od najvećih talenata u Dinamu. Epilog je bio poguban za oboje - niti je Ante Ćorić igrao niti je Dinamo pobjeđivao. Pa su tako, osim bez prvenstva, ostali i bez Kupa. Dinamov vezni red u Varaždinu izgledao je grozno, nisu mogli spojiti dva dodavanja. Prevedeno, da je igrao Ćorić, Dinamo bi možda osvojio barem Kup.

Posljednja žrtva Peteva je Romeo Jozak, sportski direktor. Od prvog dana Petev i Jozak nisu “kliknuli”. Sportski direktor je po dolasku nespretno poručio kako bi volio postati trener Dinama, a bugarskom se stručnjaku izjava nije svidjela. Petev ju je shvatio osobno i tu su počele trzavice. Zdravko Mamić stao je na stranu Peteva i nekoliko puta opleo Jozaka po prstima. Sukob je bio sve veći, pa su se posvađali i oko dolaska nekih igrača. Jozak više nije mogao surađivati s Petevom i klub je morao odabrati - Petev ili Jozak. Mamić se odlučio za Bugarina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome