Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Kad sam imao moždani, mom je Maxu od tuge stalo srce...'

'Kad sam imao moždani, mom je Maxu od tuge stalo srce...'
4

Prošlo je točno godinu dana od moždanog udara kojeg je pretrpio i tog se dana Mirko 'Cro Cop' Filipović sjetio i po svojem ljubimcu Maxu čije srce nije izdržalo brigu za voljenim vlasnikom

VIDEO

Veliki hrvatski borac Mirko 'Cro Cop' Filipović (45) sjetio se 24. veljače 2019. godine. Dana u kojem je preživio moždani udar, a njegovom je 15-godišnjem psiću Maxu, kad je vidio da Mirka odvode u bolnicu - stalo srce.

Pokretanje videa...

Mirko Cro Cop Filipović 00:19

- Na današnji dan prije točno godinu dana imao sam moždani udar! Hvala Bogu, uspio sam se uspješno oporaviti i vratiti svakodnevnom životu i treninzima bez posljedica koje su česta posljedica moždanog udara - piše Filipović.

- Psića na slici, mog Maxa, nikada zaboraviti neću. Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ, kao i rođendan, a isto tako i mog Maxića! Mene odvezli u bolnicu, a mom Maxu srce stalo! Supruga mi je to rekla tek nakon par dana provedenih u bolnici. Bojala se reakcije moje kad čujem da ga više nema! Možda i bolje tako jer nema te sile ni posljedice koje bi me spriječile da ga odem još jednom vidjeti prije nego ga pokopaju - sjeća se Mirko.

- Max je 15 godina bio uz mene, spavao sa mnom, svuda sam ga vodio, na ljetovanja,na vikende u Slavoniju... Koliko smo bili vezani govori i da se toliko uznemirio kada je vidio da me izvode do automobila da mu je srce stalo. To je odanost neusporediva sa bilo čim. RIP Max - napisao je Mirko Filipović.

Mirko: Vrištali smo k'o klinkice na koncertu! Skoro smo umrli
Mirko: Vrištali smo k'o klinkice na koncertu! Skoro smo umrli

Mirko je prije devet godina iz azila spasio kujicu Lolu koju je udomio i kojoj je 2011. (kako se lijepo vidi na fotografiji) 'upala sjekira u med' pa svoj pseći život živi onako kako i treba: okružena ljubavlju vrijednom njezine ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sa Lolom,mazom koju sam udomio iz azila prije 9 god!

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

U domu Filipovićevih je i impresivna Kora, osam mjeseci stara predivna Rottweilerka, čiju je displaziju kukova Mirko povjerio u ruke slovenskih stručnjaka pa sav sretan po uspješno obavljenom zahvatu zahvaljivao veterinaru koji obavio operaciju.

Godina od zadnje borbe: Više ne trčim, radim 100 zgibova...
Godina od zadnje borbe: Više ne trčim, radim 100 zgibova...

Mirko Filipović se, kao mnogi, znao razočarati u ljude, ali četveronožni prijatelji ne znaju drugo nego voljeti bezuvjetno i po tome su bolji od nas dvonožaca. Max je proživio 15 sretnih godina, Lola i Kora uživaju jednaku ljubav i pažnju. Drukčije ne bi ni trebalo biti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kora❤️!moja ljubimica je upravo napunila 7 mjeseci a prije 2 i pol mjeseca joj je ustanovljena displazija kukova.Veterinari su rekli da je gotova prakticki.da treba hitno raditi ugradnju umjetnih kukova,da je stanje jako lose.cak je i opcija uspavljivanja bila sugerirana obzirom na cijenu operacije i kompliciranost rehabilitacije koju mora proci a koja je zahtjevna i komplicirana a i nema garancije da ce operacija potpuno uspjeti uz neizvjestan rok trajnosti umjetnih kukova.uz naravno 24 -satni nadzor jer ne smije ni potrcati a kamoli skociti ili napraviti neki nekontrolirani pokret za vrijeme oporavka.prijatelj me uputio na veterinara u Sloveniji,dr.Milana Matkea,strucnjaka i specijalistu svjetske klase upravo za ovakve slucajeve.Nakon sto je pregledao snimak Korinih kukova rekao je da ce ju operirati i da nikakvi umjetni kukovi ne dolaze u obzir,da ce samo ‘zarotirati njene tetive i ligamente’ ako sam se dobro izrazio.uglavnom Kora je operirana,i od otpisanog psa ona je danas potpuno zdrava i danas smo isli u prvu setnju.hoda potpuno normalno i sada ju moramo postepeno navikavati na sve duze setnje da postepeno ojaca mišiće koji su atrofirali.nakon 6 tjedana od operacije Kora se u potpunosti oporavila.rehabilitacija je bila teska,iako sam ja najmanje sudjelovao u njoj.hvala mojoj supruzi Klaudiji koja je 6 tjedana spavala na podu dnevnog boravka uz Koru,jer Kora sama nije smjela ostati ni sekunde dok sve ne zaraste.da ne spominjem izlaske da obavi nuzdu,jednom rukom se drzi povodnik a drugom rucnik koji je provucen ispod njenog trbuha da smanji opterecenje na zadnje noge kod hoda.uglavnom,Korica je danas zdrava,oporavljena i živa!A sve to mogu zahvaliti dr.Matkeu.hvala Vam dr.Matke na svemu sto ste ucinili i zato sto je Kora danas sa nama,živa i zdrava!!❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba