Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kad žene zavladaju: 'Znam u što ulazim, počašćena sam...'

Kad žene zavladaju: 'Znam u što ulazim, počašćena sam...'
1

Ako u početku nisam znala u što ulazim, sada znam, rekla je Branka Ramljak, nova predsjednica nadzornog odbora Hajduka, prva u povijesti slavnog kluba

VIDEO

To je najteži posao u Rusiji. Nema goreg! Moram biti trostruko bolja da bih se mogla nositi s muškarcima, otkrila je Olga Smorodoskaja, jedina žena predsjednica nekog ruskog kluba.

Njezinim stopama, nekoliko tisuća kilometara jugozapadnije, krenut će i jedna Hrvatica. U splitskom Hajduku pušu neki novi vjetrovi, tako su u posljednjoj rotaciji dobili predsjednicu, doduše, nije bilo lako jer je sjednica trajala čak četiri sata. Branka Ramljak nova je predsjednica nadzornog odbora, a naslijedila je Josipa Paladina, koji je zamrznuo svoj mandat.

- Hajduk je najvažnija stvar u Splitu i osjećam se počašćeno. Već sam 18 mjeseci zamjenica predsjednika nadzornog odbora, tako da, ako u početku nisam znala u što ulazim, znam sada - izjavila je Branka.

Njezina kolegica iz Rusije bila je dosta agresivnija u premijernom nastupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nitko me nije birao zbog dobrog izgleda nego zbog toga da prodrmam stvari. Znam da mi govore da se ponašam kao muškarac, ali moram biti agresivna - rekla je Olga.

Nije lako Biliću u Lokomotivu, doduše, u Splitu nema toliko pritiska jer nema ni novca.

- Koliko para, toliko muzike. Ako uspijemo nešto prodati, onda ćemo i kupiti poneko pojačanje - zaključuje Branka Ramljak.

Najpopularniji brazilski klub postavio plivačicu

Podcjenjivali su me, ali dokazala sam im da je to moguće, rekla je Patricia Amorim. Bivša plivačica postavljena je 2009. za predsjednicu Flamenga. Sarah Abdul Haq prva je žena u arapskom svijetu na čelu nekog kluba (egipatski Al Nasr), a Karren Brady bila je na čelu Birminghama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub