Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kaka: U budućnosti bih volio biti kapetan Milana

Kaka: U budućnosti bih volio biti kapetan Milana
1

Prošlogodinji osvajač Zlatne lopte Ricardo Kaka naglasio je kako će kraj ove sezone biti iznimno važan za budućnost njegova Milana

VIDEO

Kaka je svjestan kako bi ključnu utakmicu za plasman u Ligu prvaka Milan mogao odigrati protv Intera.
- Pobjeda u derbiju ima poseban okus. Ranijih godina stalno smo dobivali te oglede, no u zadnje dvije-tri godine stvari su nešto drukčije. Pokušat ćemo ih pobijediti, pogotovo zato što će ta utakmica za nas biti jako važna.
Lider Brazila i Milana posljednjih pet godina igra prosječno 60 utakmica na sezonu. Možda je i to razlog njegovih sve većih problema s ozljedama.
- To je previše utakmica. Igrači se umaraju, a nestaje i motivacije. Uvijek pokušavaš igrati s istom motivacijom, a to nije lako. Mislim da su ozljede odraz prenatrpanog kalendara.
Svjestan je kako ne bi osvojio Zlatnu loptu da klub nije bio uspješan u Ligi prvaka.
- To je bio težak izazov, a jedini način za osvojiti individualnu nagradu je uspjeh momčadi. Da nismo osvojili Ligu prvaka, niti ja ne bih dobio Zlatnu loptu. Prošla godina za nas je bila sjajna, a na osobnom nivou niti 2008. nije bila loša. Uspijevam dobro igrati, no šteta je što su naši ciljevi ponešto promijenjeni.
Odlaskom Paola Maldinija u mirovinu, pojavit će se pitanje kapetana "rossonera". Kaka je otkrio kako bi u budućnosti volio biti u toj ulozi.
- Držim da sada ima igrača koji to više zaslužuju, no u budućnosti bih volio biti kapetan Milana. Još učim od Paola Maldinija, koji mi je pokazao kako biti lider i pobjednik. Ako jednog dana budem kapetan, bit ću sretan zbog toga. Ovdje u Milanu svi smo jako povezani i to je tajna naših uspjeha. Kad igraš zajedno toliko vremena, razumiješ se i znaš sve jedan o drugom.
Naglasio je kako je od dolaska u Milan učio od starijih igrača te kako Pirla i Seedorfa smatra ključnim igračima kluba.
- Costacurta me naučio drskosti, a Rui Costa poštovanju. Od Ancelottija sam naučio kako se tretiraju velikani. Kao što su mene dočekali i pazili, ja se sada tako ponašam prema Patu. On je jako mlad i pokušavam ga zaštititi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade koja se otvorila već u drugoj rundi. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama, objasnio je Hrgović

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.