Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kakav majstor! Kramarić zabio fantastičan gol iz slobodnjaka

Kakav majstor! Kramarić zabio fantastičan gol iz slobodnjaka
2

Hoffenheim je u posljednjem kolu Bundeslige izgubio od Mainza 4-2 i tako su ostali bez Europe za sljedeću sezonu. Andrej Kramarić zabio je sjajan gol za 2-0, ali njegova momačd je sve prosula...

VIDEO

Kako samo igra Andrej Kramarić, uvjerili smo se kroz cijelu sezonu. Hrvatski reprezentativac postao je najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti, ali on jednostavno ne staje! Sjajni Andrej zabio je za vodstvo od 2-0 u zadnjem kolu Bundeslige protiv Mainza i to na kakav način. Dok su se Bayern i Borussia borili za naslov, Andrej se potrudio da i on bude priča dana u Njemačkoj.

No na kraju je Hoffenheim sve prosuo, izgubio 4-2 i ostao bez Europske lige. Dogodio se neobjašnjivi pad u igri u drugom poluvremenu, Mainz se nije borio za ništa, ali nemoćni Krama gledao je kako trpaju golove u njegovu mrežu i ostavljaju njegovu momčad bez Europe.

Njegova momčad dobila je slobodni udarac na otprilike 20 metara od gola i Krama je loptu uzeo u ruke u 34. minuti. Pogledao je golmana u oči, odmjerio i fantastično pogodio! Lopta je otišla u desnu golmanovu stranu uz samu stativu i to je bilo neobranjivo. Golman Zentner samo je ispratio loptu pogledom i uživao u majstoriji koju nam je ponudio sjajni Krama. 

Ovo mu je bio 17. gol u Bundesligi uz četiri asistencije i završio je na diobi trećeg mjesta najboljih strijelaca, pet golova iza sjajnog Roberta Lewandowskog.

Ljestvica strijelaca:

  • 22 - Lewandowski (Bayern Munchen)
  • 18 - Paco Alcacer (Borussia Dortmund) 
  • 17 - Havertz (Bayer Leverkusen) , Jović (Eintracht Frankfurt), KRAMARIĆ (Hoffenheim), Reus (Borussia Dortmund), Weghorst (Wolfsburg)
  • 16 - Belfodil (Hoffenheim), Werner (Leipzig)
  • 15 - Haller (Eintracht Frankfurt), Poulsen (Leipzig)
  • 14 - Mateta (Mainz 05), Volland (Bayer Leverkusen)
  • 12 -  Plea (Borussia Mönchengladbach), Sancho (Borussia Dortmund)...

I Brekalo zabio

Da Krama ne bude jedini hrvatski strijelac, pobrinuo se Josip Brekalo koji je zabio gol u visokoj pobjedi Wolfsburga od 8-1 nad Augsburgom. Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 69. minuti, a u 85. je zabio za 7-1. Lijepu akciju odigrali su njegovi suigrači na desnoj strani, loptu mu je dodao Weghorst i on je laganim dodirom prebacio golmana gostiju i zabio za veliku pobjedu. Nakon njega je Wolfsburg povećao i na 8-1.

Nakon jako loše prošle sezone Wolfsburg se skroz podignuo ove godine i uspjeli su izboriti nastup u Europskoj ligi sljedeće sezone..

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja