Obavijesti

Sport

Komentari 51

Kakav peh za Dinamo: Nakon Stojkovića, još jedno pojačanje mjesecima će biti izvan kadra?

Kakav peh za Dinamo: Nakon Stojkovića, još jedno pojačanje mjesecima će biti izvan kadra?

Lukas Kačavenda prije godinu dana teško je ozlijedio koljeno, Dinamo ga je predostrožnosti radi doveo na polugodšinju posudbu, a lako je moguće da neće ni zaigrati za "modre"

VIDEO

Tjednima je trajala saga oko dolazaka Luke Stojkovića (19) i Lukasa Kačavende (20) u Dinamo, pa kad su obojica prošli tjedan, nakon smjene trenera i dolaska Sergeja Jakirovića potpisala povratak u Maksimirsku 128, u samo nekoliko dana šokantan preokret oko dojučerašnjih igrača Lokomotive.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Rijeka 2-1

Pokretanje videa...

Dinamo - Rijeka 2-1 (sažetak) 11:12

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nakon što je protiv praške Sparte odigrao zadnjih 25 minuta, Stojković je trebao startati u nedjelju protiv Rijeke, ali se ozlijedio na zagrijavanju. Strahovali su u Maksimiru jer u pitanju je bila bol u koljenu, a u ponedjeljak poslijepodne stigla je najlošija moguća vijest, ruptura prednjeg križnog ligamenta, što znači barem pola godine pauze.

Nije to jedina vijest zbog koje u Dinamu moraju razmišljati o novom šopingu i igraču koji bi trebao zamijeniti Luku Ivanušeca jer je, kako se čini, ozbiljnije ozlijeđen i Kačavenda. On je prošao istu ozljedu početkom prošle sezone, a na proljeće je polako hvatao formu.

Lukas Kačavenda potpisao je za Dinamo

Zbog svega toga Dinamo je bio oprezan i odlučio ga dovesti na polugodišnju posudbu uz klauzulu od 75.000 eura Lokomotivi za svakih pet nastupa i opcijom otkupa ugovora, a lako je moguće da Kačavenda neće tako skoro zaigrati za "modre"!

Naime, iako je bio na klupi protiv Rijeke, koljeno mu nije u optimalnom stanju i liječnici su mu savjetovali novu operaciju koja opet znači višemjesečnu rehabilitaciju, piše Germanijak. Odbije li i zaigra, riskira još težu ozljedu, što bi mu moglo dovesti karijeru u pitanje.

Jakirović s upravom Dinama tako mora tražiti nova rješenja u napadu, gdje se nazire dolazak Gabrijela Vidovića (19). Dinamo želi dovesti mladog hrvatskog reprezentativca na posudbu iz Bayerna uz opciju otkupa za četiri milijuna eura, dok bi njemački prvak zadržao pravo prvokupa. Sve bi trebalo biti jasnije idućih dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili