Sport

Komentari 52

Kakav šok u NBA-u: Clippersi doveli Kawhija i Paula Georgea!

Kakav šok u NBA-u: Clippersi doveli Kawhija i Paula Georgea!

Navodi kažu da su Kawhi Leonard i Paul George međusobno dogovarali način kako da zaigraju zajedno u Clippersima, a kad su ga našli George je od Oklahome zatražio trade u LA. Oklahoma nije imala izbora

LA Clippersi doveli su Kawhija Leonarda i Paula Georgea! Transfer bomba odjeknula je košarkaškim svijetom rano ujutro, a sve je otkrio najveći NBA analitičar i novinar Adrian Wojnarowski, koji, već tradicionalno, prvi sazna sva događanja iza kulisa u krugovima najjače svjetske košarkaške lige.

Oklahoma City će tako dobiti ogroman benefit budućih 'pickova' kao i Shaija Gilgeousa-Alexandera te Danila Gallinarija za Paula Georgea, kojeg je Kawhi Leonard postavio kao preduvjet dolaska u Clipperse. U Oklahomi su profitirali s četiri nezaštićena picka prve runde, jednim zaštićenim te dva 'pick swapa'.

Navodi kažu da su Kawhi i Paul George međusobno dogovarali način kako da zaigraju zajedno u Clippersima, a kad su ga pronašli George je od Oklahome zatražio trade u LA. Oklahoma nije imala izbora nego pristati na uvjete, ali je dobrano iskoristila situaciju i osigurala se za buduće draftove.

Izvori su Wojnarowskom otkrili da je Leonard održao sastanke s tri potencijalna kluba prije nego se odlučio za Clipperse. U igri su još bili LA Lakersi i njegovi Toronto Raptorsi.

Naš Ivica Zubac tako će dobiti pakleni tandem u momčadi i LA Clippersi su odjednom postali favoriti za finale Zapada.

Raptorsi su na krilima Kawhija Leonarda ove sezone stigli do svoje prve NBA titule u povijesti. Sjajni Leonard dobio je i nagradu MVP-a finala drugi put u karijeri pa će ovo biti prvi put u ovom stoljeću da će dva igrača, koji su bili u najužem izboru za MVP-a prošle sezone, iduće igrati zajedno u momčadi.

Najčitaniji članci