Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kako je Pique osvojio Shakiru: 'Pitao sam je najveću glupost'

Kako je Pique osvojio Shakiru: 'Pitao sam je najveću glupost'
2

Poslao sam joj poruku s pitanjem 'kakvo je vrijeme u Južnoj Africi?', a njen me odgovor zaprepastio! Ona je napisala cijeli 'roman', sa svim detaljima oko promjena temperature iz dana u dan, otkrio je Pique

VIDEO

Gerard Piqué ponovno se našao u skandalu vezanom uz španjolsku reprezentaciju, a u razgovoru za katalonsku televiziju TV3 progovorio je o nekoliko stvari koje pune svjetske medije, kao što je njegov odnos sa stoperskim partnerom u španjolskoj reprezentaciji, ali ujedno i ljutim rivalom iz Real Madrida, Sergijom Ramosom. 

Također, dotaknuo se teme o tome kako je osvojio kolumbijsku superzvijezdu, pjevačicu Shakiru.

'Poslao sam joj takvu glupost...'

- Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pjesmu 'Waka Waka' prije početka Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi, tu sam je tražio broj. Ona je stigla u Južnu Afriku prije reprezentacije Španjolske zato što je pjevala na otvarajućoj ceremoniji - započeo je stasiti stoper pa otkrio kako je konverzacija započela.

- Poslao sam joj poruku s pitanjem 'kakvo je vrijeme u Južnoj Africi?', budući da smo mi trebali doći u idućih nekoliko dana tamo. To je tipično glupo pitanje i naravno da sam očekivao odgovor: 'hladno je, ponesi kaput' - prisjetio se Pique.

Odgovor Shakire ga je zaprepastio:

- Ali, ona je napisala cijeli 'roman', sa svim detaljima oko promjena temperature iz dana u dan. Pomislio sam 'Isuse, ovo nije normalno'. Počeli smo se dopisivati za vrijeme natjecanja, ali jedina šansa da se vidimo je bilo finale zato što je ona nastupala i na ceremoniji zatvaranja - rekao je branič Barcelone.

Ipak, uspjeli su se vidjeti.

- Rekao sam joj da ako je igranje u finalu potrebno da ju vidim, da ću ga igrati. I to je bilo drugi puta da smo se vidjeli, poslije finala Svjetskog prvenstva.

 

La familia Topo Gigio!!

Fotografiju objavljuje Shakira (@shakira)

Priznaje kako ga je kapetan Reala Sergio Ramos šokirao:

'Volim provocirati'

- Sergio me šokirao, zapravo njegova reakcija me šokirala. No, takve stvari se dogode. Svi su dmah počeli pričati i pisati o nekakvom lošem odnosu, a nije bilo ništa osobno. On misli da bi u španjolskoj reprezentaciji svi trebali pričati španjolski jezik. Ok, to je njegovo mišljenje. No, moj odnos sa Sergijom je zapravo odličan. U španjolskoj reprezentaciji se svi sastajemo u sobi kapetana. Radili smo to kada je bio Iker, a sada kada je Sergio. Svi igrači Barcelone su također tamo - rekao je Pique pa nastavio:

- Priznajem da volim provocirati. Mislim da je dobro da postoje male tenzije, ali čisto sportskog naboja. Bez toga ljudi ne bi ni voljeli nogomet. Bez rivaliteta Barcelone i Real Madrida ne bi bilo pravog sportskog naboja. U zadnje vrijeme sam međutim, malo prikočio s izazivanjem naboja jer sam vidio da su možda stvari otišle blizu nekakvog kaosa. Nije dobro kada stvari odu van terena, ili kada netko nekome zabija prste u oči - govori Pique.

Rekao je par riječi i o Cristianu Ronaldu. 

- Cristiano je jedan od igrača s kojim sam se najbolje slagao u Manchesteru. On je rođeni natjecatelj, njegovo tijelo je takvo i sigurno je jedan od najboljih u povijesti - rekao je stoper Barce pa se okrenuo i prema Leu Messiju:

- On je u potpunosti jedinstven. Onoga dana kada ode bit će kao da nam je otac umro. Jednog dana kada više ne bude igrao bit ćemo potpuno goli. Neće više biti takvih igrača, ne trebamo ih ni očekivati. Neće nikada više biti generacije iz La Masije kao što je bila s Xavijem, Iniestom, Puyolom, Busijem i sa mnom... Možemo se nadati da hoće biti, ali ja ne vjerujem - priznaje igrač Barcelone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna