Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Kako sad?' Stojanović se borio s dresom, obukao ga naopako

'Kako sad?' Stojanović se borio s dresom, obukao ga naopako

To je skužio nakon što je krenuo prema aut-liniji pa ga ispravno obukao uoči ulaska u igru. I barem malo nasmijao suigrače unatoč tuzi zbog poraza

VIDEO

Za Marija Balotellija su markeri oduvijek bili nerješiva enigma. Kako obući to čudo koje sliči na potkošulju, pitao se talijanski napadač. Pokušavao je na sve strane, ali nije išlo. Slične probleme imao je i igrač Dinama Petar Stojanović. Doduše, on se mučio s dresom kojeg je obukao naopako.

Pokretanje videa...

Boysi navijaju usred Vila-reala 01:14

Dinamo je izgubio od Villarreala u uzvratnoj utakmici (2-1) i ispao iz četvrtfinala Europske lige. Igrala se 62. minuta, Španjolci su vodili 2-0 te je i dalje postojala nada u povratak. Damir Krznar odlučio je osvježiti momčad pa je s klupe podignuo Petra Stojanovića koji je trebao zamijeniti Stefana Ristovskog.

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa

Zagrijao se Slovenac i pripremio, ali zbunio ga je dres. Dok mu je pomoćni trener Alen Peternac davao posljednje upute uoči ulaska, Stojanović je naopako obukao dres! To je skužio nakon što je krenuo prema aut-liniji pa ga ispravno obukao uoči ulaska u igru. I barem malo nasmijao suigrače unatoč tuzi zbog poraza.

Super sub 😅

Objavljuje HNLČetvrtak, 15. travnja 2021.

Unio je živosti u Dinamove redove na desnoj strani, hrvatski prvak je u 75. minuti smanjio golom Mislava Oršića, ali više od toga nije mogao. Morao je čestitati Villarrealu prolazak u polufinale Europske lige. 

Šibenik i Dinamo susreli se u 27. kolu Prve HNL

- Vjerovali smo da možemo proći ovu stepenicu. U ovom trenutku ne možemo reći da je malo falilo, ali i dalje smo dojma da smo možda mogli. Dogurali smo daleko, nadamo se da će ova momčad ostati na okupu. Svake godine rastemo korak po korak i idemo korak dalje. Svi vjerujemo da i u sljedećoj sezoni možemo ponoviti nešto slično. Čestitao bih mojoj momčadi. Dečki su tužni, u svlačionici je muk. Neka prespavaju, sutra prije povratka odradit ćemo jedan sastanak jer moraju biti ponosni na sve što su učinili i nadamo se u sljedećoj ponoviti slične stvari - kazao je trener Damir Krznar nakon utakmice.

Proljetna bajka je za dinamovce završila, a sada slijedi žestoka borba za naslov s Osijekom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani