Sport

Komentari 8

'Kako sad?' Stojanović se borio s dresom, obukao ga naopako

'Kako sad?' Stojanović se borio s dresom, obukao ga naopako

To je skužio nakon što je krenuo prema aut-liniji pa ga ispravno obukao uoči ulaska u igru. I barem malo nasmijao suigrače unatoč tuzi zbog poraza

Za Marija Balotellija su markeri oduvijek bili nerješiva enigma. Kako obući to čudo koje sliči na potkošulju, pitao se talijanski napadač. Pokušavao je na sve strane, ali nije išlo. Slične probleme imao je i igrač Dinama Petar Stojanović. Doduše, on se mučio s dresom kojeg je obukao naopako.

Dinamo je izgubio od Villarreala u uzvratnoj utakmici (2-1) i ispao iz četvrtfinala Europske lige. Igrala se 62. minuta, Španjolci su vodili 2-0 te je i dalje postojala nada u povratak. Damir Krznar odlučio je osvježiti momčad pa je s klupe podignuo Petra Stojanovića koji je trebao zamijeniti Stefana Ristovskog.

Zagrijao se Slovenac i pripremio, ali zbunio ga je dres. Dok mu je pomoćni trener Alen Peternac davao posljednje upute uoči ulaska, Stojanović je naopako obukao dres! To je skužio nakon što je krenuo prema aut-liniji pa ga ispravno obukao uoči ulaska u igru. I barem malo nasmijao suigrače unatoč tuzi zbog poraza.

Unio je živosti u Dinamove redove na desnoj strani, hrvatski prvak je u 75. minuti smanjio golom Mislava Oršića, ali više od toga nije mogao. Morao je čestitati Villarrealu prolazak u polufinale Europske lige. 

- Vjerovali smo da možemo proći ovu stepenicu. U ovom trenutku ne možemo reći da je malo falilo, ali i dalje smo dojma da smo možda mogli. Dogurali smo daleko, nadamo se da će ova momčad ostati na okupu. Svake godine rastemo korak po korak i idemo korak dalje. Svi vjerujemo da i u sljedećoj sezoni možemo ponoviti nešto slično. Čestitao bih mojoj momčadi. Dečki su tužni, u svlačionici je muk. Neka prespavaju, sutra prije povratka odradit ćemo jedan sastanak jer moraju biti ponosni na sve što su učinili i nadamo se u sljedećoj ponoviti slične stvari - kazao je trener Damir Krznar nakon utakmice.

Proljetna bajka je za dinamovce završila, a sada slijedi žestoka borba za naslov s Osijekom!

Najčitaniji članci