Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Kakva čast: Vaterpolisti Juga na prijemu kod pape Franje

Trenera, četiri igrača te predsjednika i dopredsjednika vaterpolista Juga u srijedu je nakon audijencije primio papa Franjo. Na poklon je od Jugaša dobio kip Svetog Vlaha, loptu te - klupske kupaće gaćice

Foto: Jug CO

Izaslanstvo VK Juga CO jučerašnji će dan pamtiti do kraja života. Predsjednik kluba Lukša Jakobušić, dopredsjednik Željan Konsuo, trener prve momčadi Vjekoslav Kobešćak te igrači Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar i Xavi Garcia, u pratnji biskupa Uzinića i don Roberta Čibarića, prisustvovali su Općoj audijenciji kod pape Franja na Trgu svetog Petra u  Vatikanu.

Nakon završetka audijencije, Papa je zasebno primio izaslanstvo dubrovačkog kluba, a u kratkom razgovoru papa Franjo se zanimao za uspjehe Juga i svima podijelio svoj apostolski blagoslov.

Tom prigodom Papi su uručeni prigodni pokloni, kip svetog Vlaha zaštitnika Grada Dubrovnika u bojama Juga, lopta te neizostavne klupske službene kupaće gaćice koje je s oduševljenjem primio od Javija Garcije s kojim je mogao i popričati na španjolskom. Papa je Jugašima darovao blagoslovljene krunice.

Posted by VK Jug CO on Wednesday, August 30, 2017
Naši partneri pišu
Message