Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kakva nedjelja u Italiji: Četiri utakmice, četiri puta po 2-2...

Kakva nedjelja u Italiji: Četiri utakmice, četiri puta po 2-2...
1

Tko je u nedjelju pogodio da će prve četiri utakmice trećega kola Serie A završiti identičnim rezultatom (2-2), taj je u ovom trenutku zasigurno puno bogatiji čovjek

VIDEO

Čak je 16 golova palo na četiri nedjeljne utakmice četvrtog kola Serie A. No gotovo nitko nije mogao očekivati da će sve četiri završiti identičnim rezultatom - 2-2.

Hellas i Torino otvorili su dan izjednačenih rezultata u Veroni uz gol veterana Luce Tonija.

Osobito je zanimljiv bio dvoboj Sassuola i Atalante u kojem je Nicola Sansone promašio penal za domaćine već u sedmoj minuti. Mauricio Pinilla dvaput je bio strijelac za goste, a za domaćine su pogodili Magnanelli i Floro Flores - sve to prije kraja prvog dijela.

Golova u drugom poluvremenu nije bilo, no nije nedostajalo uzbuđenja. Pinilla je u 48. dobio drugi žuti karton, a Šime Vrsaljko u samo dvije minute, između 83. i 84. minute, također je skupio dva, pri čemu je drugi bio za penal nakon promašene lopte u pokušaju izbacivanja. No Andrea Consigli obranio je penal Maxiju Moralezu i završilo je 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Palermo je protiv Carpija vodio 1-0 pa se spasio golom Uroša Đorđevića dvije minute prije kraja. Mato Jajalo igrao je do 83. minuti za domaćine, dok je Igor Bubnjić odradio svih 90 minuta na stoperskoj poziciji gostiju.

Empoli i Napoli bili su također golgeterski raspoloženi u prvom dijelu - imali su domaćini prednost 1-0 i 2-1, ali Napolitanci su ipak kući otišli s bodom, i to bez Ivana Strinića, koji je utakmicu ponovno odgledao s klupe za pričuve. Marko Livaja za Empoli je ušao u igru u 68. minuti i zaradio žuti karton.

Statistiku neodlučenih rezultata pokvario je Lazio koji je u kasnopopodnevnom terminu u Rimu svladao Udinese 2-0 golovima Alessandra Matrija u 64. i 73. minuti.

Serie A, 3. kolo:

  • Hellas Verona - Torino 2-2
  • Palermo - Carpi 2-2
  • Empoli - Napoli 2-2
  • Sassuolo - Atalanta 2-2
  • Lazio - Udinese 2-0
  • Inter - Milan (20:45)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu