Sport

Komentari 33

Kakvi će Spursi na Dinamo? Kaneu opet prognoziraju klupu

Kakvi će Spursi na Dinamo? Kaneu opet prognoziraju klupu

Engleski mediji očekivali su da će Mourinho prošli tjedan odmarati i Kanea i Sona, pa su obojica krenuli. Danas je sigurno da neće krenuti Son koji se ozlijedio za vikend protiv Arsenala

Danas će igrati svi koji mogu. Ovo je otvorena i za nas vrlo ozbiljna utakmica, rekao je Jose Mourinho u najavi večerašnjeg uzvrata osmine finala Europske lige između Dinama i Tottenhama na Maksimiru (18:55, ArenaSport 3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao i prošlog tjedna, opet je nemoguće dokučiti s kim će Portugalac napasti hrvatskog prvaka. Međutim, dosta se toga može protumačiti upravo iz gornje rečenice. Mourinho ne smatra da je posao gotov i može se očekivati da posegne i večeras od prve minute za svojim najvećim zvijezdama.

Takvo što engleski mediji nisu prognozirali prije tjedan dana. Očekivali su da će odmarati i Kanea i Sona, pa su obojica krenuli. Danas je sigurno da neće krenuti Son koji se ozlijedio za vikend protiv Arsenala.

Premier League - Tottenham Hotspur v Crystal Palace

I danas Kaneu Englezi prognoziraju klupu, a hoće li mu Bale praviti društvo, zna vjerojatno samo on i trener. Velšanin je odigrao malo manje od pola sata u nedjelju, dok je protiv Dinama u prvoj utakmici ušao s klupe u zadnjih pola.

Mogao bi se "Special One" odlučiti gurnuti Lucasa Mouru od prve minute, dok u obrani i defenzivnom dijelu veznog reda ne bi trebao raditi veće "zahvate".

Europa League - Round of 16 First Leg - Tottenham Hotspur v GNK Dinamo Zagreb

Dinamo? Damir Krznar trebao bi napasti Engleze po receptu Zorana Mamića, pa se očekuje da krene posve istih 11 kao prije sedam dana.

- Nema promjena, ta utakmica se sprema već 14-15 dana. Sve smo već napravili, nema nikakvih taktičkih promjena. Ja sam dio Mamićeva stožera, zajedno smo 7-8 godina, tu nekih praznina neće biti, ako će i biti, to ćemo prebroditi. Sportski je nadati se i nadamo se da možemo napraviti iznenađenje - kazao je Krznar.