Obavijesti

Sport

Komentari 73

'Kale se 10 godina odazivao u repku i dobivao 20-30 minuta'

'Kale se 10 godina odazivao u repku i dobivao 20-30 minuta'
2

Normalno da se nećeš veseliti golu kao kada ga ti zabiješ, ali kroz taj proces možeš rasti i razviti se u velikog čovjeka, rekao je Milan Badelj o "slučaju Kalinić" sa SP-a 2018. godine

VIDEO

Nisam sretan i ponosan, ali to je bila jedina moguća odluka, prisjetio se u izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić jedine "mrlje" u hrvatskom pohodu na svjetsko srebro u Rusiji u HRT-ovoj emisiji "Junaci našeg doba".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

19:45

Dalić je nakon startne pobjede nad Nigerijom (2-0) iz momčadi izbacio Nikolu Kalinića koji "nije bio spreman za ulazak u igru" i poslao ga nazad u Hrvatsku.

- On je fenomenalan momak, tu nema dileme, i bit će naš prijatelj. No mislim da mu se nakupilo puno toga kroz godine i eskaliralo je u najgorem mogućem trenutku za njega i za nas - rekao je Vedran Ćorluka o "slučaju Kalinić".

- Znao je i sam da je pogriješio, nije mu to nitko trebao govoriti. Zaslužio je biti dio te priče i imati tu srebrnu medalju. Deset je godina dolazio u reprezentaciju i dobivao po 20-30 minuta.

Dalić je dvojio uoči Nigerije krenuti s Mandžukićem ili Kalinićem u vrhu napada, ali zbog agresivnosti i trke izabrao je Mandžukića.

- Nije jednostavno biti na klupi, svatko misli da mora igrati i u tom je slučaju i on očekivao. Ja sam isto imao takav pogled nakon odlične sezone, da ću imati više minuta, ali izbornik je odlučivao tko će igrati - izjavio je Andrej Kramarić, povučena špica iz te uvodne utakmice.

- Kale je moj prijatelj, zajedno smo ponikli u Hajduku i znam ga 20 godina. Znam kakav je momak, kakav je igrač i koliko je propatio u reprezentaciji. Pukao je u krivom trenutku - dao je svoje viđenje Ivan Perišić, a za njim i Milan Badelj.

- Nogomet je kolektivna igra, možeš biti ljut kad ne igrač, ali moraš pokazati poštovanje prema onome tko igra. Normalno da se nećeš veseliti golu kao kada ga ti zabiješ, ali kroz taj proces možeš rasti i razviti se u velikog čovjeka.

No taj eksces nije trajno uzdrmao reprezentaciju jer pala je Argentina, koju je onim volejem načeo Ante Rebić.

- Opet bih isto ponovio, tko zna kako bi završilo da sam išao komplicirati - jednostavno je to opisao napadač Milana.

Pa su se nakon njega nadodali Modrić i Rakitić i razbili Messija i društvo.

- Moram pohvaliti izbornika koji je odlično složio taktiku. Marcelo Brozović odradio je fenomenalan posao na Messiju, ja se ne sjećam je li najbolji igrač svijeta imao ijedan zapažen potez na utakmici - prisjećao se Ćorluka hvaleći izbornika i Broza.

- Nakon Argentine shvatili smo da je to stvarno to, da možemo napraviti nešto veliko - kazao je kapetan Modrić.

Pa je uslijedio Island, a ostatak u nokaut-fazi znate...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja