Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kalinićev agent: Valencia će radije uzeti Ivicu Olića

Kalinićev agent: Valencia će radije uzeti Ivicu Olića
1

Engleski navijači smiju se informaciji da dolazi još jedna hrvatska nogometna 'zvijezda', a menadžer Nikole Kalinića daje pomalo neobične izjave

VIDEO

Nimalo poljuljan u najmanju ruku upitnom kvalitetom igrača kao što su Boško Balaban, Igor Bišćan i Luka Modrić, Harry Redknapp spreman je nastaviti niz premierligaške politike davanja vreća novca hrvatskim klubovima za neku od njihovih 'zvijezda', piše britanski Eurosport u tekstu na temu navodnog interesa Portsmoutha za Nikolu Kalinića.
Britanski mediji već danima na sličan način omalovažavaju vrijednost hrvatskih igrača. Netko je Kalinića nazvao i novim Davorom Šukerom, koji je "bolje građen od njega za fizičku ligu kao što je Premiership". Pri svakom napisu u tom stilu lako je pronaći podrugljive komentare navijača.
- Reći ću samo dvije riječi: Boško Balaban - napisao je jedan navijač na informaciju da je Portsmouth spreman za Nikolu Kalinića platiti oko 12,5 milijuna eura.
- Jedino što bi moglo biti dobro u Kalinićevu slučaju jest to što dolazi iz Hajduka, a ne iz Dinama, kao spomenuta trojica - u zaključku je napisao Eurosport.
No u priči pod radnim naslovom 'Kalinić u Portsmouthu' ima previše rupa da bismo je mogli smatrati ozbiljnom.
- Prije svega, glasine iz Engleske nisu istinite jer Kalinić ne može dobiti radnu dozvolu budući da nema dovoljno nastupa za reprezentaciju - objasnio je za Sky Sports menadžer Nikole Kalinića Franjo Vranjković, koji je otkrio i još neke detalje o mogućem razvoju situacije s Kalinićevim transferom:
- Mogu potvrditi interes Palerma i Valencije za njega i neki od tih klubova mogao bi ga dovesti ove zime za oko 15 milijuna eura.
I dok se ovakve najave, vjerojatno i pomalo nerealne, očekuju od igračeva menadžera, Franjo Vranjković izgovorio je i nešto vrlo neobično:
- Ne vjerujem baš da će klubovi investirati toliko novca u zimskom prijelaznom roku za igrača koji je dobar, ali i vrlo mlad. Ako mene pitate, mislim da će Valencia dovesti Ivicu Olića iz Hamburga - rekao je Vranjković, koji je dodao da Kalinić sasvim sigurno neće produljiti ugovor s Hajdukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...