Obavijesti

Sport

Komentari 18

Kamo pobjeći? U Australiji Dinamo bi bio jako siguran

Kamo pobjeći? U Australiji Dinamo bi bio jako siguran
12

Dinamo se više neće pripremati u Austriji jer je preblizu. Od huligana trebali bi pobjeći čak u Australiju. Tamo bi valjda imali radnu atmosferu

VIDEO

Dečki, imate li možda jedno mjesto u automobilu do Zagreba?, upitao je Zdravko Mamić novinare nakon prekida utakmice protiv Steaue. Dinamov izvršni dopredsjednik nakon nereda huligana protiv rumunjske momčadi na pripremama u Bad Bleibergu iste se noći vratio s tehničkim direktorom Davorovom Bukovinom u Zagreb.
- Što ću više ovdje. U srijedu ne možemo igrati utakmicu, odgodili smo je zbog huligana. Odlučio sam se vratiti doma - mrmljao je Mamić.
Nakon još jednog prekida utakmice zbog BBB-a predsjednik “modrih” Mirko Barišić više se od pola sata ispričavao Dinamovim domaćinima u Bad Bleibergu. Utakmicu Dinamo - Steaua čak je i austrijska vlada proglasila susretom visokog rizika.
- Dobili smo naređenje iz austrijske vlade. Ova utakmica nije smjela biti prekinuta. Teško će Dinamo ponovno doći na pripreme u našu zemlju - govorio je jedan od organizatora utakmice u Bad Bleibergu. Iz maksimirskog kluba oglasili su se priopćenjem u kojem se ograđuju od huligana i prizivaju pomoć.
- Mi nemamo načina stati im na kraj, pozivamo državne institucije da nam pomognu. No Mirko Barišić otkrio je jučer kako se “modri” više neće pripremati u Austriji.
- Idemo negdje dalje gdje će huligani teže doći i gdje će policija to uspješnije spriječiti.
Prošle godine “modri” su planirali na pripreme u Australiju. Možda je to dovoljno daleko da pobjegnu od huligana. Kruno Jurčić i momčad u srijedu se, a umjesto protiv Austrije Kärnten, Dinamo će igrati protiv Lučkog, utakmicu zatvorenu za gledatelje.

IZ ŠUME ULETJELI NA TRAVNJAK
Austrijska policija nije pustila Dinamove navijače na stadion, pa su utakmicu gledali iz šume, odakle su bacali grane i baklje. Nakon što su huligani uletjeli u teren, utakmica protiv Steaue prekinuta je u 85. minuti.

AUSTRIJA JE PONOVLJENA PRIČA
Prekid u Austriji napravili su BBB-i prije dvije godine u Kapfenbergu. Prošle godine velike nerede Dinamovi navijači radili su u Pragu, gdje je u centru bila velika tučnjava, a bilo je i mnogo ozlijeđenih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja