Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kamp Real Madrida u Splitu prošao je i više nego uspješno

Kamp Real Madrida u Splitu prošao je i više nego uspješno
1

Ovakvi kampovi zamišljeni su kako bi dijete osjetilo duh kraljevskog kluba. Real Madrid na plemenit način želi djeci pružiti sve ono što im se čini nedostižno kad čuju to ime

VIDEO

Djeca su pet dana uživala u kraljevskom nogometu.

Već duže vremena u Splitu se očekivao događaj koji je razveselio mnoge ljubitelje nogometa, a posebno one najmlađe. Vijest o tome da kraljevski klub stiže u grad pod Marjanom nije mala stvar. Ipak, svi znamo da je Real Madrid zvučno ime u svijetu nogometa, a samim time diktira pravila nogometnog života.

Svi veliki igrači Madrida velike su zvijezde i idoli mladim nogometašima širom svijeta. Svi bi oni jednog dana voljeli biti Ronaldo, Modrić, Ramos, ali realnost je realnost. Upravo zato ovakvi kampovi zamišljeni su kako bi dijete osjetilo duh kraljevskog kluba. Real Madrid na plemenit način želi djeci pružiti sve ono što im se čini nedostižno kad čuju to ime.

Kamp je počeo u ponedjeljak, a danas je službeno završio. Djeca su trenirala pet dana pod budnim okom Realovih trenera koji su izuzetno oduševljeni organizacijom kampa.

  • Fondacija Real Madrid klinike organizirana od strane Be free footballa, Adidas internationala i RNK Splita je izuzetno profesionalna s velikim standardima. Treneri imaju svu potrebnu opremu. Treneri asistenti imaju iskustvo i želju omogućiti djeci nezaboravno iskustvo. Jako smo zadovoljni što radimo s profesionalnim ljudima i što je sve u rangu naših očekivanja, poručio je Alejandro Casas, globalni menadžer za Adidas international

Glavni predstavnik Real Madrida za južnu Europu, Zlatko Marić također je zadovoljan. Kaže da djeca dobivaju samopouzdanje jer kad dijete osjeti da je s trenerom Real Madrida shvatit će da se snovi mogu ostvariti.

  • U ovo vrijeme djeca imaju mnogo izbora u mnogim drugim aktivnostima gdje im se teško odlučiti za jednu aktivnost jer ne znaju u čemu su najbolji. Ovo je prilika da otkriju svoje talente i mogućnosti i možda shvate da je nogomet njihova glavna aktivnost.

Predsjednik RNK Splita, Slaven Žužul kaže da su ovakvi projekti odlični za djecu i da bi ih trebalo biti sve više.

  • Nema ljepše stvari nego vidjeti kada je dijete sretno, a ja sam danas na terenu samo vidio sretna dječja lica. Lijepo je da se u ovakvim slučajevima nogomet gleda kroz prizmu onog što uistinu jest, a to je uživanje, posebno djeci.
  •  

Sve u svemu, djeca su se zabavljala, uživala i igrala nogomet. Sve je proteklo u najboljim očekivanjima, a treneri još moraju objaviti svoju listu najboljih igrača. Tko zna, možda sutra baš netko od njih zaigra u kraljevskom klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani