Sport

Komentari 5

Kamp Real Madrida u Splitu prošao je i više nego uspješno

Kamp Real Madrida u Splitu prošao je i više nego uspješno

Ovakvi kampovi zamišljeni su kako bi dijete osjetilo duh kraljevskog kluba. Real Madrid na plemenit način želi djeci pružiti sve ono što im se čini nedostižno kad čuju to ime

Djeca su pet dana uživala u kraljevskom nogometu.

Već duže vremena u Splitu se očekivao događaj koji je razveselio mnoge ljubitelje nogometa, a posebno one najmlađe. Vijest o tome da kraljevski klub stiže u grad pod Marjanom nije mala stvar. Ipak, svi znamo da je Real Madrid zvučno ime u svijetu nogometa, a samim time diktira pravila nogometnog života.

Svi veliki igrači Madrida velike su zvijezde i idoli mladim nogometašima širom svijeta. Svi bi oni jednog dana voljeli biti Ronaldo, Modrić, Ramos, ali realnost je realnost. Upravo zato ovakvi kampovi zamišljeni su kako bi dijete osjetilo duh kraljevskog kluba. Real Madrid na plemenit način želi djeci pružiti sve ono što im se čini nedostižno kad čuju to ime.

Kamp je počeo u ponedjeljak, a danas je službeno završio. Djeca su trenirala pet dana pod budnim okom Realovih trenera koji su izuzetno oduševljeni organizacijom kampa.

Glavni predstavnik Real Madrida za južnu Europu, Zlatko Marić također je zadovoljan. Kaže da djeca dobivaju samopouzdanje jer kad dijete osjeti da je s trenerom Real Madrida shvatit će da se snovi mogu ostvariti.

Predsjednik RNK Splita, Slaven Žužul kaže da su ovakvi projekti odlični za djecu i da bi ih trebalo biti sve više.

Sve u svemu, djeca su se zabavljala, uživala i igrala nogomet. Sve je proteklo u najboljim očekivanjima, a treneri još moraju objaviti svoju listu najboljih igrača. Tko zna, možda sutra baš netko od njih zaigra u kraljevskom klubu.

Najčitaniji članci