Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kanaet: Publika će obožavati nove, Zanoškog i Morencyja

Kanaet: Publika će obožavati nove, Zanoškog i Morencyja
1

Medveščak se jakim susretima na memorijalnom turniru Ferdo Spajić pripremao za novu sezonu. Neki 'stari' igrači su još ozljeđeni, a novi su se pokazali borbenima

VIDEO

Desetak dana prije početka nove sezone EBEL-a hokejaši Medveščaka potpuno su spremni za novu sezonu EBEL-a. Pripremni turnir Ferdo Spajić pokazao je "medvjedima" gdje su.

- Namjerno smo odabrali momčadi ove snage. Vitkovice su Češki doprvaci, a Zug je jedna od najjačih švicarskih momčadi. Protiv Vitkovica smo bili odlični, a jučer je malo "štekalo" protiv Švicaraca - rekao je menadžer kluba Markantonio Belinić.

Susret s Zugom zbog ozljede su propustili Frank Banham i kapetan Alan Letang.

- Teško je igrati kada ti nedostaju važni igrači, ali Zug je vrhunska momčad i jači su od nas - rekao je Dominik Kanaet koji je jedan od igrača koji su se potukli protiv Švicaraca.

- Da, ja sam jedini malo dobio po sebi. Probao sam, ali dečko je ipak bio malo prevelik - dodao je Kanaet. Mirna utakmica pretvorila se u opću tučnjavu u zadnjoj trećini.

- Imamo puno karaktera, svi stojimo jedan iza drugog i zato je bilo toliko incidenata - zaključio je Kanaet.

Posebno su se istaknuli Pascal Morency i Tom Zanoški. Rođeni Zagrepčanin Tom Zanoški s pet je godina otišao u SAD, a čini se da se "preko bare" naučio brinuti za sebe. Na You Tubeu može se naći nekoliko filmića s njegovim okršajima.

- Njih su dvojica srčani igrači i veliki fighteri. Siguran sam da će ih Zagrepčani obožavati.

Ozlijeđeni Frank Banham utakmicu je gledao u društvu kapetana Letanga i Joela Prpića.

- Dobro smo igrali protiv jedne od najjačih momčadi u Švicarskoj, ali imaju bivšeg NHL golmana i gomilu odličnih igrača. Dečki u svlačionici pričaju samo o novoj sezoni EBEL-a, a ove će nam utakmice pokazati gdje smo - rekao je Frank Banham.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...