Sport

Komentari 20

Kao da je naš: NBA zvijezda na Božić uživala u sarmi i pivu...

Kao da je naš: NBA zvijezda na Božić uživala u sarmi i pivu...

Na stolu košarkaša Paula Georgea našla se domaća juha, cikla, krastavci, krumpir salata, a zvijezda dana bila je - sarma. Gostio se kao pravi Balkanac

Pečena prasetina, sarma, francuska salata i pokoji alkoholni napitak da podigne atmosferu. Nezaobilazni je to dio blagdanskog menija koji popunjava stolove mnogih kućanstava. Pogotovo na ovim prostorima, ali naši običaji preselili su se i preko bare. Ni manje ni više, u dom ponajboljeg košarkaša današnjice. 

Košarkaš L.A Clippersa Paul George (31) je u braku s Danijelom Rajić, Amerikankom srpskog porijekla, a ubrzo se navukao na običaje s ovih prostora. Zvijezda NBA lige provela je Božić sa svojom obitelji. I jeo kao pravi Balkanac. Na stolu se našla domaća juha, cikla, krastavci, krumpir salata, a zvijezda dana bila je - sarma. 

Naravno, ne ide na suho. Trebalo je i nešto popiti, a za tu prigodu poslužilo je jedno pivo s ovih prostora. 

Kako njen suprug uživa u balkanskim specijalitetima, pohvalila se Danijela Rajić objavivši fotografiju na Instagramu. 

Ipak, nije smio puno. NBA sezona se tek sada zakuhtava, a George je glavna violina Clippersa kojima nedostaje Kawhi Leonard. Klub iz grada anđela je peti na Zapadu s omjerom 17-15, dok je balkanski zet uvjerljivo najbolji strijelac svoje momčadi s prosjekom od 24 koša i pet asistencija. 

NBA: San Antonio Spurs at Los Angeles Clippers

Paul i Danijela zaljubili su se na pomalo neobičan način. Radila je kao striptizeta, a nakon jedne zajedničke noći ostala je trudna. Ona je htjela zajednički život, a on joj je nudio milijun dolara da pobaci. Ipak, na kraju su prohodali, vjenčali se te podignuli skladnu obitelj. Imaju dvije kćerkice, a na putu je i sin...

Najčitaniji članci