Obavijesti

Sport

Komentari 53

Evo gdje gledati spektakl Real - City i meč Lyona i Juventusa

Evo gdje gledati spektakl Real - City i meč Lyona i Juventusa
1

Večeras od 21 sat čeka nas pravi spektakl u osmini finala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu. Guardiola i City gostuju kod Zidanea i Reala. U drugom susretu igraju Lyon i Juventus...

VIDEO

Momčad koja je osvojila tri Lige prvaka u posljednje četiri godine i momčad koja je jedna od najvećih favorita za naslov ove sezone. Susret jednih od najboljih svjetskih trenera. Miriši li na spektakl već u osmini finala? Eh, itekako miriše.

Pokretanje videa...

01:26

Naravno, riječ je o megasusretu između Real Madrida i Manchester Cityja. Pep Guardiola i njegovi građani već godinama su u lovu na 'klempavi trofej', a sada imaju jednu od najtežih prepreka koju su mogli dobiti, a to je Zidaneov Real. Istina, nisu više toliko dominantni kao prije, još su ostali i bez Edena Hazarda i pravo je pitanje kako će parirati snažnom Cityju. No imaju i oni svoje adute.

La Liga Santander - Levante v Real Madrid

Prvo su, za početak, i Zidane i Pep hvalili jedan drugog kako bi prenijeli taj pritisak na drugu stranu.

- Za mene je Pep najbolji trener na svijetu. Zašto? Jer je to pokazao u svakom klubu u kojem je bio. Najprije u Barceloni, pa u Bayernu, sad u Cityju. Za druge su možda neki drugi treneri najbolji, za mene je to Pep. Proveo sam nekoliko dana s njim dok je trenirao Bayern. Stalno smo razgovarali o nogometu i načinima na koje vodi treninge. Oduševilo me to što je bio jako iskren - rekao je Zidane, a Guardiola je uzvratio na isti način.

- Cijenim to što je rekao, ali nikad nisam težio biti najbolji na svijetu. Mislim da se ono što je Zidane s Realom napravio u Europi nikad više neće ponoviti. Osvojio je tri Lige prvaka u nizu. Danas je osvajanje i samo jedne Lige prvaka veliki uspjeh jer svaki igrač koji ne uspije doći do tog trofeja to smatra velikim neuspjehom u karijeri - kazao je Pep koji je Ligu prvaka osvoji dvaput, i to s Barcelonom. I s Bayernom i sa Cityjem klemponja je ostao nedostižan, ali ovaj put ima poseban motiv.

Premier League - Leicester City v Manchester City

Kao što se zna, Uefa je izbacila City iz Europe na dvije godine zbog kršenja financijskog fair playa. Naravno, Englezi su se žalili i pitanje je kada ćemo vidjeti rezultate žalbe, ali kako stvari stoje, 'građani' neće vidjeti europska natjecanja sljedeće sezone. Stoga, ova sezona možda je i jedna od posljednjih prilika da na Etihad donese Ligu prvaka, naravno ako uzmemo u obzir njegove riječi da bi uskoro mogao napustiti City.

Real u ovome susretu neće računati na Marca Asensija koji nije na raspolaganju već duže vrijeme, ali i Edena Hazarda koji se vratio prije nekoliko tjedana, ali koljeno mu je stradalo u porazu od Levantea. Njegov udarac ogroman je udarac za Real. Uzdali su se u njega s nadom da im može donijeti trofej, platili su ga 100 milijuna eura, ali Belgijac je ovu sezonu proveo više po bolnicama nego kampu Valdebebas.

La Liga Santander - Levante v Real Madrid

I Cityjev zdravstveni karton nije toliko loš, fali tek Leroy Sane kojeg nema od ljeta. Najveći aduti su Aguero, Sterling i De Bruyne na jednoj strani te Bale, Benzema, Kroos, Modrić na drugoj. 

Kladionice su na pobjedu Reala stavile koeficijent 2.80, a pobjeda Cityja vrijedna je koeficijenta 2.40. Ako želite pak x odigrati, tada je 3.60.

Obje momčadi su spremne i nabrijane za pravi spektakl na Santiago Bernabeu, a cilj je isti. Naslov Lige prvaka. Prijenos utakmice možete pratiti od 21 sat na HRT2 kao i na internetskoj platformi HRTi. Studijska emisija počinje u 20.05.

Serie A - Hellas Verona v Juventus

Također, u programu Lige prvaka na rasporedu je susret Lyona i Juventusa. Prava bolnica je u Francuskoj, u utakmicu će ući bez pet igrača i to vrlo bitnih. Nema Depaya, Konea, Rafaela, Soleta i Reine-Adelaidea dok Juveu fali samo Demiral.

Kladionice su tu bile dosta umjerene. Koeficijent na pobjedu Juventusa je 2, a na trijumf Francuza solidnih 4.10. Na remi je 3.30.

Prijenos je na PlanetSport1, program koji se emitira na platformama A1 i Bnetu (internetski prijenos na A1 Explore). Uvodna emisija počinje u 20 sati.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...